Baner
Urbani 5ak

Clubbing u Gjuri2!

Četvrtak, 03 Siječanj 2013

Zagrebački klub Gjuro2 u novu godinu ulazi s novim programom petkom i nastavlja s technom subotom. Urbani Petak i Techno Clubbing dovode brojne domaće, ali i strane DJ-e koji će za vas svirati najbolje od elektronike.

Techno clubbing u organizaciji dobro uigrane techno ekipe koja organizira techno programe poput Rave & Roll, pokrenuli su program tek nedavno, a već sad su stekli odličnu reputaciju i nastavljaju u istom tonu i tijekom ovog mjeseca.

U siječnju nas na kalendaru Techno Clubbinga očekuju razni nastupi, a osim domaćih DJ-a, i jedno strano, i to ono njemačkog hard techno DJ-a Viper XXL-a, 12. siječnja. Teo Harouda, Hadji, Chova, Zoky, Blurix, Mr. DJ Dario, Teo Zver, Andreas Noir, Kiki i Mad As Hatter su tu da za vas sviraju ostalih subota u siječnju.

alt

"Urbani Petak" je novost u gradu, i Gjuri, i zasigurno program koji će zaokružiti cijelu vikend priču, a u ponudi je od čistog house zvuka, pa sve do minimala, drum'n'bass-a, dubstepa, alternativne elektronike, a što će vam predstaviti poznati akteri domaće elektronske scene: Sergej, Arszenik, Omar, Fabian Jakopetz, Dub Way, Damir Pushkar, Krunoslav Vuković aka Mali, Ganc, Filip Motovunski, DMT, Toxic, Active Line Six i Alen.

Sad stvarno ne možete reći da nemate gdje izaći za vikend.

Clubbing u Gjuri2!