Skip to main content

Cruiseanje u Kameleonu uz londonski techno i house!

Imaš li tjedne kada se osjećaš kao bipolarni kameleon u vreći skittlesa? To je sasvim u redu jer emocije koje ne možeš opisati su one koje te čine zanimljivim. No baciš li emocionalni laso oko krstarenja živjet ćeš tu negdje u susjedstvu chilla, predanog hedonizma i slobode.


Pa baš na tim temeljima, na potpornjima sjajne glazbe mašina iz londonske betonske đungle i s Fuse fitilja, koji pali globalne podije, u Kameleon 22. travnja upada nam rejver, cruiser u duši, iscjelitelj, sakupljač vinila i strastveni muzikofil. Ime je Rossko, a odabrani otrovi jungle, garage, dubstep i grime zigota koja vodi do house i techno ljubavnica s distinktivnim štihom vibre Londona.

Za sebe kaže da ne svira glazbu već svira ljude i tom u potpunosti uživa. Na sceni preko 15 godina karijeru počinje na masno disidentski način organiziranja ilegalnih raveova kojima si pribavlja poštovanje underground krda kvalitetnim projektima i uskoro ovog osobenjaka i radoholičara pod svoje krilo uzima i FUSE kolektiv s kojim 2012. upisuje svoje ime i na sve što vrijedi posjetiti na ibiškom pijesku. DC10 i Amnesia i Space vrište u oduševljenju i uskoro škripe i šarke klubova kao što su Fabric, RexClub, Club De Visionaire, Goa u Rimu, a saada tipa koji je zasvirao na ADE-u, Sonaru, Eastern Electrics-u i Mint-u dočekuju i splitski plesa gladni.

FB EVENT: Cruise w/ Rossko, Mariano Mateljan, Madezh

Kao domaća podrška Cruisanju tu su i Mariano Mateljan, koji uz FUSE London svoje tragove ostavlja i po u dig-u i Gilesku-u i kolega mu ravno s glasnog Cruise kruzera, Madezh. Pa na krmu, palubu, u potpalublje ili na jarbol cruisera, svejedno je – glavno da si tamo i da plešeš. Vidimo se u Kameleonu!

 

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2