Skip to main content
  • 3.04.2007.

Dance Valley festival se pretvara u cirkus

Dance Valley , najveći dance festival u Nizozemskoj, 14. srpnja će proslaviti svoj 13. rođendan jednodnevnim partijem koji će trajati od 10 sati ujutro, pa do 23 h. Za razliku od prethodna dva događaja, organizatori su napustili koncept vikend izdanja, fokusirajući se ovog puta samo na jedan dan. 

Piše: 

Dance Valley nije imao lagano razdoblje, budući da su se i vlada i konkurencija u posljednje vrijeme pokazali opakim činiteljima. Prošlogodišnji događaj je bio zakazan u isto vrijeme kad i Extrema Outdoor, drugi veliki nizozemski dance festival, zbog manjka sigurnosti u vrijeme uobičajenog termina za Dance Valley. Sada, sa novim pristupom, Dance Valley je za buduće godine osigurao novi termin u srpnju, sa razmakom u odnosu na konkurenciju, iako se mora naglasiti da Nizozemska ima prenatrpan raspored festivala sa oko 55 događaja godišnje.    

Broj DJ-a i live nastupa ostaje visoko u oblacima, sa ukupno 135 imena na listi, koji će nastupati u ukupno 15 oblasti, iako još uvijek nedostaju konkretne informacije.
Cilj je da se festival pretvori u jedan ogromni cirkus sa nakazama iz prošlog vijeka, tradicionalnim cirkusima sa akrobatama i džonglerima, suvremenim cirkusnim točkama, modernim teatrom, alternativnim uličnim teatrom i futurističkim nastupima iluzionista. Iako, nažalost, nikakva imena još uvijek nisu objavljena, novo izdanje festivala kombinira staro sa novim; očekujemo nekoliko jačih oblasti i ozbiljniju pažnju usmjerenu na trenutni "njemački" zvuk.
Službeni site i video trailer za festival: www.dancevalley.com/2007/index.html

Izvor: www.happynovisad.co.yu

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk