Skip to main content
  • 2.07.2007.

David Morales u Sarajevu

Centar Skenderija Sarajevo vam predstavlja nastup legendarnog producenta, DJ-a i remixera house scene Davida Moralesa . Nastup će se dogoditi 6. srpnja. godine u velikoj dvorani „Mirza Delibašić“, a ulaznice će se moći kupiti po cijenama od 15KM za tribine, 20 KM za parket i VIP ulaznica za 100KM. 

Piše: 

1998. nastao je njegov najveći hit single "Needin' U", koji tog ljeta osvaja vrhove svih mogućih glazbenih ljestvica. Po stilu svrstava se u komercijalni, melodični vokal house. Njegovi remixevi sadrže opojne piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te bučne, tutnjave baseve.

Ubrzavajući ritam i vokalni dijelovi u pjesmama nadopunjavaju uplifting stil Moralesa. Ipak, njegov se veliki talent očituje i u nekim laganijim remixevima kao što je odličan hit Shabba Ranks "Mr Loverman", rekonstrukcija hita The Brand New Heavies "Dream on Dreamer", kao i njegovo produkcijsko djelo s Jody Watley "I'm The One You Need". Kada surađuje s Knucklesom u Def Mixevima, prevladava klasični soul osjećaj. Svi remixevi su uvijek rado bili prihvaćeni po klubovima cijelog svijeta iako on sam uživa najveću slavu u UK i New Yorku. David Morales je postao punim pravom legenda remiksiranja, produciranja i pisanja vlastitih materijala neke od današnjih velikih glazbenih umjetnika.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop