Skip to main content
  • 8.08.2017.

Desetljeće porečkog Byblosa

Klupska uzdanica Poreča slavi 10 godina postojanja.

Piše: 


Gosti 10. rođendana Byblosa koji se održava u subotu, 12. kolovoza su Avadox iz Slovenije, dok će mu društvo za pultom praviti i Jimmy Clash te Aizy iz Nizozemske.

Avadox je tvoj vođa kroz noći i dane u progressive/electro/big room houseu, a ako si stara garda plesača s već podebelim stažem poznaješ ga još od '92. kada stupa na festivalske pozornice i u svaki veći klub.
{youtube}huFs8bSRXVY{/youtube}

Dance scena je bujala i prelijevala se da bi ga putevi posljedično poveli svjetskim podijima, a glazba inkorporirala disparatne kulture Europe, Afrike, Azije i SAD-a. Čini li ti se Avadox kao novo ime na sceni, dakako sjajni conousier koji jesi je svakako u pravu jer si ga pod novim aliasom pratiš tek od 2015.
{youtube}X1-ncnYzOqo{/youtube}

Pult je za sada podijelio s velikima kao što su Hardwell, Martin Garrix, Chuckie, Zedd, Steve Aoki, Afrojack, Jonas Blue, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Ferry Corsten, VINAI, Dyro, Dannic, Deniz Koyu…. Potpise je ostavio na labelima poput Sony Music, Soundz Good, The Groove Societ, House Rox Records, Starhunter, Future Soundz, Miami Beatz, Electronic Pleasure, Tokabeatz, Ensisz Records a orilo se i pod festivalskim binama Ultra Music Festivala, Amsterdam Dance Eventa i drugih.
{youtube}5G2qf__PIZg{/youtube}

Aizy je 21. godišnja Nizozemska koja vrti future house. Svirala je u dosta klubova na Ibizi i u Miamiu, a ono što je gura naprijed su svakako energija, entuzijazam i strast prema glazbi. Jimmy Clash, mladi nizozemski DJ koji je svoj glazbeni put započeo sa samo 13 godina dolazi iz zemlje koja je trenutno predvodnica EDM kulture prema studiji "Dance-onomics Economic Significance EDM". Tvorac je hita Walk Away za Spinnin` Records.
{youtube}0LYgk9seuh8{/youtube}

Ulaznice do ponoći 80 kn, poslije 110 kn.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2