Skip to main content
  • 26.10.2022.

Direktno s Amsterdam Dance Eventa Joris Voorn stiže u Zagreb

Nizozemski DJ nakon zaposlenog tjedna na Amsterdam Dance Eventu, sprema se za novo gostovanje u Hrvatskoj

Piše: 

Amsterdam Dance Event je iza nas. Preko tisuću događaja, nekoliko tisuća izvođača i na stotine tisuća posjetitelja okupiralo je glavni grad Nizozemske. Jedan dio posjetitelja je u Amsterdam došlo i zbog Jorisa Voorna koji je kao pravi domaćin odradio nastupe gotovo svaki dan za vrijeme ADE-a.


Foto Dennis Bouman

Nizozemski DJ prošle srijede je odradio warm up set za Erica Prydza koji je predstavio svoj HOLO show u Ziggo Domeu. Na poziv Loveland festivala i Maceo Plexa, partijanere je uveo iz noćnih sati četvrtka, u ranojutarnje sate petka. Vremena za predah nije bilo jer je imao meet up s fanovima i vinyl set u MARY GO WILD. Između svega stigao je gostovati i odraditi niz intervjua na TV-u i radiju, gdje je prezentirao u kraćim setovima svoju kombinaciju techna i housea.


 

U svom rasporedu našao je vrijeme i za tajni rave u podrumima Amsterdama.

Točku na i, njegovog bukiranog tjedna u Amsterdamu je bio spektakl u sklopu proslave 25 godina Awakeningsa. Njegova izdavačka kuća Spectrum je imala vlastitu večer u kultnom Gashouderu.


Za DJ-a s amsterdamskom adresom nema predaha. Dok mi brojimo dane do njegovog ponovnog dolaska u Hrvatsku, on vrijeme provodi u studiju radeći na novoj glazbi. BSH priprema spektakl Día de los Muertos Lauba za najstrašniju noć u godini, a glavna zvijezda večeri je upravo Joris Voorn koji u ponedjeljak, 31. listopada preuzima zagrebačku Laubu.

Ulaznice za halloween party Día De Los Muertos dostupne su preko sustava Entrio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSH events (@bshevents)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2