Skip to main content
  • 26.10.2022.

Boogaloo priprema maratonski četverodnevni Halloween vikend

Najmračniji dan u godini rezerviran je za strašno dobru regionalnu postavu

Piše: 

Future Scope nastavlja sa jesenskom sezonom partija. Nakon velikog otvaranja uz Dax J-a i Ben Simsa te partijem uz domaću postavu, red je došao i da regionalne snage preuzmu pult zagrebačkog “hrama sreće”.

Ove subote, 29. listopada velika dvorana Boogalooa pretvara se u eksploziju techno ritmova. Ususret najstrašnijoj noći, Future Scope je okupio domaće i regionalne DJ-eve da stvore atmosferu i pripremu trake koje će partijanere proganjati i nakon partyja. DJ pult u Boogalooa će dijelit DJ Jock, Ogi, Gumja, Miloš Vujović, Mladen Tomić i Shipe.

Poznat je i raspored izvođača. Samu večer otvaraju DJ Jock i Shipe u već klasičnom B2B setu od 22h do 00:30h. Iza njih stiže Mladen Tomić koji će vrtjeti do 02h. Miloš Vujović preuzima kormilo do 03:30h. Sljedećih sat i pol su prepušteni u ruke Ogija koji partijanere drži budnima do 05h. Finiš večeri pripada Gumjau koji zatvara Future Scopeov Halloween Party u 07h.

Boogaloo Halloween vikend program

28.10. E-Base, Matya, Sin
29.10. Future Scope Halloween

31.10. Obsession Rave Halloween
01.11. #afterica w. Neroa b2b Shipe, Pablo Panda

Pripremite svoje najstrašnije maske i prepustite se strašnim techno ritmovima pozivaju organizatori. Na našem Instagram profilu aktivna je nagradna igra za dvije karte.

sonic desktop
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.