Skip to main content
  • 20.08.2007.

DJ Chus u srijedu, a Paulette u petak za DJ pultom Haciende

Pretposljednji tjedan u ambijentalno ugodnom i glazbeno kvalitetnom ozračju kluba Hacienda dogodit će se dva gostovanja moderne elektroničke glazbe. U srijedu, 22. kolovoza za DJ pult vodičke diskoteke stati će tvorac Iberican Sounda, jedinstvenog smjera u house glazbi – DJ Chus.

Piše: 

Iberican sound bismo mogli definirati kao potpravac house glazbe u kojem do izričaja najviše dolaze tribal, progressive i latino elementi, vrlo plesni i osebujni koji slušatelja ostavljaju u elementu dok pleše ili samo dok sluša. Gotovo ne postoji party na kojem Chus nije rasplesao ili razgibao i one koji nikad ne plešu. Iberican Sound je uz DJ Chusa ubrzo postao jedinstveni zvuk, svjetski poznat i vrlo kvalitetan. Kompilacije IBERICAN SOUND vrlo su vrijedno blago i najveći poklon svjetskoj elektronskoj glazbenoj sceni od njenog postojanja. Njegovi setovi, njegov nastup i performance su istinska putovanja kroz sve vrste house glazbe od onih najmeških ritmova pa do najtvrđih.

Za petak 24. kolovoza najavljujemo gostovanje DJ Paulette iz Pariza. Ponekad će Vas svojom glazbom pogoditi u srce, a ponekad ćete plesati ludo na njene ritmove. Ni više ni manje njen izbor možemo svesti na hard i soul.  Kada svira s Gilles Petersonom ili Norman Jayom tada su njeni setovi više jazzy, rocking-hip-hop, house i break beats. Svirajući s drugim raznim DJ-ima Paulette zna odvrtiti i vrlo kvalitetan vocal house, electro , bass lines setove. Paulette se izgradila u dj-ane, producenticu i urednicu svoje vlastite emisije koju redovno vodi na Ministry Of Sound Radiu. Toj emisiji cilj je jednostavan i jasan, a to je prezentacija najkvalitetnijih DJ-imena i njihove glazbe.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2