Skip to main content
  • 25.04.2023.

Dobar House se vraća u Rijeku te dovodi Kirika u Pogon Kulture

Nakon uspješne riječke premijere krajem studenog prošle godine poznata hrvatska etiketa i klupska večer Dobar House priprema drugo izdanje za grad na Kvarneru

Piše: 


U subotu 29. travnja, Dobar House se u vraća Rijeku i stiže u Pogon Kulture gdje im se pridružuje jedan od najpoznatijih ukrajinskih house i minimal DJ-eva i producenata – KIRIK. Uz glavnog gosta večeri iz Ukrajine, nastupaju lokalni teškaši Makarun i Božo Devčić te domaćini Tom Bug i Elena Mikac.

KIRIK je u ranim fazama svoje karijere prepoznao da je produciranje glazbe nešto što nadilazi samo hobi te da je to njegova strastvena želja. Njegova glazba varira od deep do tech housea, a uvijek je u potrazi za snažnim grooveom koji će zadovoljiti njegovu publiku.

Kirikova reputacija kao DJ-a svjetske scene naglo je porasla, zahvaljujući nastupima na nekim od najboljih underground partyja i klubova u zemljama kao što su Rumunjska (uključujući live session u EDEN – u), Mađarska, Italija, Španjolska, Francuska, Njemačka ( u Hoppetosse i Chalet), Danska, Poljska, Švicarska, Austrija i mnogim drugim.

Ukrajinski DJ također vodi vlastitu vinil izdavačku kuću – Memory Remains. Etiketa mu je omogućila da podijeli svoju glazbenu viziju sa svijetom, a od tada je pokrenuo i nekoliko drugih etiketa, uključujući Razom,Crocus/Color Of Crocus, Uzvar, Yellow Wax, LODE, Bullion, Football Player i Sweaty Bik. Sva glazba s njegovih etiketa dostupna je na vinilu kao i digitalnim putem.

KIRIK je pripremio i debitantsko izdanje na Dobar House etiketi – “In Deep EP” koje će biti objavljeno samo dva dana prije njegovog debitantskog nastupa na Dobrom Houseu u Rijeci.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Dobar House Rijeka Vol. 2 w/ KIRIK (Memory Remains / LTF Records / hedZup Records)

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk