Skip to main content
  • 25.04.2023.

Selected Croatia: U dvorištu zadarske crkve Sv. Dominika nastupa Andre Rizo

Ovog vikenda za zadarske partijanere priprema se poslastica

Piše: 


U subotu 29. travnja, dvorište crkve Sv. Dominika postaje plesni podij za jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja u Zadru Project A3:UM, kojeg predvodi domaća organizacija Selected Croatia.

Za plesnjak u srcu Zadra zadužen je glavni gost Andre Rizo koji premijerno stiže u Hrvatsku. Uz bok popularnog rumunjskog DJ-a i producenta nastupaju i jake mlade domaće snage – Groove Masters, Alvize i PUFF PUFF-E.

Iako je povezan s glazbenom scenom od kraja 90-ih, rumunjski DJ i producent Andre Rizo DJ-ingom se aktivno kreće baviti tek sredinom 2000-ih. Popularni rumunjski DJ jedan je od najslušanijih DJ-eva i producenata na Dance FM radiju. U svojoj karijeri postigao je više od 5 milijuna streamova na Spotifyju i uvršten je u Top 20 Tech House Beatport Worldwide DJ-eva.

Andre je proglašen najboljim DJ-em 2019. godine u Rumunjskoj

Njegova karijera obilježena je spektakularnim događajima poput turneje s VR360 tehnologijom i nastupa u balonu na vrući zrak u Bukureštu. Majstor je u osjećaju ritma, a njegova strast prema tech-bass lineu i vokalnim dodacima, udružena s naglašenim house beatom stvara nevjerojatne setove koji ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Groove Masters su nagrađivani zadarski duo kroz čije setove slušamo jedinstveni spoj housea, tech housea i minimala. Alvize je svoju karijeru izgradio kao rezident DJ na Zrću te nastupima na festivalima koji su se održali na toj popularnoj plaži. Njegovi setovi su ispunjeni kombinacijama različitih žanrova, stilova i zvukova. PUFF PUFF-E je aktivan na elektroničkoj sceni u Mostaru od 2018. Jedan je od osnivača EnRoute kolektiva, a kroz njegove setove se čuje distinktivan utjecaj New York i Chicago housea te detroitskog techna.

Project A3:UM je boutique događaj koji ne donosi samo vrhunsku glazbu, već i impresivan vizualni spektakl zahvaljujući senzacionalnom light showu i LED ekranima koji će pratiti svaku notu. Iza ovog jedinstvenog događaja stoje dečki iz Selected Croatia organizacije su uvijek bili predvodnici u organizaciji ovakvih događaja, a ovog puta obećavaju jedinstvenu house zabavu u Zadru, u srcu grada gdje se sastaju povijest i modernost.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Project A3:UM SAINT DOMINIQUE | 29 APR 2023

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2