Skip to main content

Dobar House sprema plesnu jesen i otvara klupsku sezonu Petog Kupea

Nakon fenomenalne prošle sezone, Dobrom Houseu pripala je čast otvoriti jesensku sezonu Petog Kupea, a party otvorenja će se održati 2. rujna

Piše: 


"Jedva čekamo pokrenuti novu sezonu. Imamo puno ideja i planova, previše da bi sve realizirali, ali se veselimo svemu što nas čeka i nadamo se da ćemo kao i obično dobiti punu podršku zagrebačkog clubbing svijeta. Sada imamo i posjetitelje iz Europe i drugih gradova u Hrvatskoj, što nam pogotovo puno znači i potvrđuje da se upornost isplati." – Tom Bug

U goste im dolaze Dirty Channels, poznati dvojac iz Milana koji iza sebe ima nekoliko house hitova izdanih na prestižnim etiketama poput Classic Music Company, Razor N Tape, Glasgow Underground, Athens Of The North i mnogim drugim.

Trenutno su u prodaji Regular i Group ulaznice u ograničenim količinama, a možete ih kupiti na Entrio.

‘Watchin Out’ (Athens Of The North) je tako završio na prestižnoj Defected Most Rated kompilaciji a ‘Catch Me’ (Classic Music Company) na Glitterbox Where Love Lives kompilaciji. Njihov nedavni hit single ‘Let Love In’ s Debbie Jacobs na Big Love etiketi osvojio je plesne podije diljem svijeta, a osim brojnih festivala u Italiji na kojima su nastupali ovog ljeta, ističe se i Defected Croatia na kojem su ove godine imali čak četiri nastupa.

Remiksirali su Nice7, MK ih je uvrstio u svoju Defected In The House kompilaciju, njihovu glazbu vrte Gilles Peterson, Jeremy Underground, Kerri Chandler i mnogi drugi, a sami su suvlasnici etikete Take It Easy putem koje rade mjesečne partyje u Milanu na koje dolaze brojne internacionalne zvijezde.

Uz glavne goste tu je i HrwoE, ime kojemu se Dobar House vraća s povjerenjem, a kako sami kažu, razlog tome je što se radi o jednom od najboljih house i disco DJ-eva u Zagrebu i Hrvatskoj.

FB Event: Dobar House Season Opening w/ Dirty Channels

Elena Mikac i Tom Bug, vaši privrženi domaćini, upotpunit će ovaj odličan lineup koji će generirati vrhunski house i disco tulum na jesenskom otvorenju Petog Kupea i početku duge Dobar House sezone.

disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop