Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Dobar posao u Pazinu, u goste im stiže osnivač slovenskog techna

Srijeda, 28 Ožujak 2018

Seriously Twisted i Labyrinth Open udružili su snage i priređuju veliki događaj uz prisustvo slovenskog meštra Valentina Kanzyania.

Na čelo slovenske scene zajedno sa Umekom, smjestio se Valentino Kanzyani. Teško da postoji koja elektronička duša koja nije čula za ovog uspješnog DJ-a i producenta. Na sceni je od sredine 90-ih, a do dana današnjeg ne silazi mu osmjeh sa lica kada stane za DJ pult.Radi o gospodinu koji se među prvima uvrstio u rezidente kultnog slovenskog kluba, Ambasade Gavioli. Tamo je u svojoj ranoj dobi imao čast zagrijavati plesni podij za brojne legende koje su posjetile klub u Izoli, a od kojih prve treba izdvojiti, Jeff Millsa, Laurent Garniera, Richie Hawtina i Surgeona.

Njeguje originalne vrijednosti DJ-inga pa je tako poznat po nastupima na vinylima, a dodatno to dokazuje pokretanjem etikete Jesus Loved You. Svoje znanje, volju i želju dolazi pokazati u Pazin. Hrvatska mu je domaći teren, jer ovdje je nastupao više puta nego ima prstiju.U Pazinu se nalazi klub Magnus koji već neko vrijeme biva vruće mjesto za uživanje u glazbi i plesu, a i mjesto koje okuplja renomirana imena elektroničke scene. Većinu zasluga možemo pripisati kolektivu Seriously Twisted. Oni se ovoga puta udružuju sa prijateljima Labyrinth Open i dovode Kanzyani-a ovu nedjelju 1. travnja. Ne, nije aprililili, Valentinov nastup uistinu će se dogoditi, a da se i sami uvjerite u istinitost svega navratite do kluba i pripremite 70 kunića. Podrška Valentinu i čuvari vruće atmosfere na podiju biti će Bronski, Marin Biočić i Danny Clarck.

[Event]