Skip to main content

Dobar posao u Pazinu, u goste im stiže osnivač slovenskog techna

Seriously Twisted i Labyrinth Open udružili su snage i priređuju veliki događaj uz prisustvo slovenskog meštra Valentina Kanzyania.

Piše: 

Na čelo slovenske scene zajedno sa Umekom, smjestio se Valentino Kanzyani. Teško da postoji koja elektronička duša koja nije čula za ovog uspješnog DJ-a i producenta. Na sceni je od sredine 90-ih, a do dana današnjeg ne silazi mu osmjeh sa lica kada stane za DJ pult.

Radi o gospodinu koji se među prvima uvrstio u rezidente kultnog slovenskog kluba, Ambasade Gavioli. Tamo je u svojoj ranoj dobi imao čast zagrijavati plesni podij za brojne legende koje su posjetile klub u Izoli, a od kojih prve treba izdvojiti, Jeff Millsa, Laurent Garniera, Richie Hawtina i Surgeona.

Njeguje originalne vrijednosti DJ-inga pa je tako poznat po nastupima na vinylima, a dodatno to dokazuje pokretanjem etikete Jesus Loved You. Svoje znanje, volju i želju dolazi pokazati u Pazin. Hrvatska mu je domaći teren, jer ovdje je nastupao više puta nego ima prstiju.

U Pazinu se nalazi klub Magnus koji već neko vrijeme biva vruće mjesto za uživanje u glazbi i plesu, a i mjesto koje okuplja renomirana imena elektroničke scene. Većinu zasluga možemo pripisati kolektivu Seriously Twisted. Oni se ovoga puta udružuju sa prijateljima Labyrinth Open i dovode Kanzyani-a ovu nedjelju 1. travnja. Ne, nije aprililili, Valentinov nastup uistinu će se dogoditi, a da se i sami uvjerite u istinitost svega navratite do kluba i pripremite 70 kunića. Podrška Valentinu i čuvari vruće atmosfere na podiju biti će Bronski, Marin Biočić i Danny Clarck.

[Event]
 

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2