Skip to main content

Domaća artiljerija druge noći Projecta Vojarna uz Moniku Kruse

Mjesto za sve i sve na svom mjestu divni je moto mira i svrsishodnosti i nakon prošlosti ratnih naoružavanja bivša šibenska vojarna bribirskih knezova sada stavlja povijest na mjesto prenamjenom prostora za novi projekt mira i plesa – Project Vojarna.

Piše: 


Prošlog tjedna predstavili smo domaća lica scene koji će vrtiti na prvoj večeri uz Dave Clarkea 26.07., a sada je red stigao na drugu noć 27.07. uz Moniku Kruse. S njom će pult dijeliti slijedeća imena:

Edy C. je ime koje će svi upućeni odmah povezati s Projectom Vojarna, koji redovito u Krešimirov grad dovodi prave techno legende. Edy C je također i vrsni DJ, producent i vlasnik Decoded labela, a svoj zvuk opisuje kao funky techno s tech-house i electro twistom, kojeg krasi i dašak tribal vibre.

DJ Jocka poznaješ kao Stipu koji se posljednjih godina uspeo domaćom scenom kao da je gravitacija samo sugestija, a kao dio najsvježijeg vala domaće scene već nosi impresivan broj izdanja na Intec Digitalu, Phobiqu i Pornographic Recordsu.

Shipe je na sceni zadnjih 10 godina, a masa ga je upoznala kao organizatora Future Scope partyja u Boogaloo-u, a u osobnoj estetici donosi ti moderan techno s debelim bass linijama i funky ritmom.


Shipe je primio nagradu Ambasador za najbolju klupsku večer – FutureScope

Zorro je jedan od onih koji je svoju priču započeo u zlatno doba domaće elektronike i sve počinje kada ga je Pero Fullhouse pozvao da se pridruži njegovu tadašnjem labelu Omegaritam, a nedavno si njegovo preko-dvadesetgodišnje iskustvo hvatao i na Magic Sound of Dalmatia.

Katarina G. & LeClerc – Ovaj DJ par suradnju započinje 2017. kada su se upoznali i počeli zajedno ići na partije u okolici Zagreba, a njihovi glazbeni ukusi se istovremeno podudaraju. Vrlo brzo su su počeli razmjenjivati glazbu koja je često završavala B2B setovima. Od tada su imali nekoliko zajedničkih nastupa: Liquid Night (Mala Scena HD, Karlovac); Prvomajski festival na Strmcu (Nova Gradiška); Flyaway festival (dvorac Erdody, Kerestinec); SoundFactory i Depo Club (Zagreb). Njihov stil se temelji od housea preko deepa, techa, acida, progressivea pa sve do techna.

Line upu se pridružuje i Sugardaddy. Sada vidiš, sada znaš i ide ti se još i više. Pa skokni na Adriaticket.com i uhvati svoje upade. Svi su već naoružani mašinama. Vojarna te čeka.

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web