Skip to main content
  • 25.06.2020.

Domaće snage predvode Rave bal u dvorcu Lukavec

Koronavirus u jednom je trenutku paralizirao svijet i zaustavio mnoga klupska događanja.

Piše: 


Kad te vodi ljubav i kad želiš stvarati, čarolija te prati u stopu, stoga ne čudi kako neka klupska događanja ništa nije moglo zaustaviti.

Iako su prognoze za ovogodišnji Rave bal bile loše, uz veliku podršku prijatelja, organizatori Rave bala odlučili su se da i ove godine plešemo u dvorcu Lukavec i to u subotu, 27. lipnja.

Rave bal je već nakon prvog izdanja postao omiljeno mjesto za svakog pravog ravera. Živopisna lokacija je tako dobila klupsku dušu, a drevne su prostorije dvorca dobile uvijek drugačije iskreirano i tripozno ruho, gdje se slavi sloboda i život uz kvalitetnu elektroničku glazbu i ples.

Ove godine organizatori najavljuju domaći line up s nekim od najboljih muzikofila naše elektroničke scene. Glazba se za Rave bal pomno bira, stoga se pripremite na najfinije selekcije. Na Balu nastupaju Mate Čeko (Miniwal / Sindikat), Mimi (ekstrakt / ACME), Mandich Brothers, sztok (synesthesia.), Denis Beifuss (Sindikat).

Svake se godine nanovo oduševimo nekim novostima koje nam budu plasirane od strane organizacije Rave bala. Ove godine dok plešete moći ćete lizati sladoled i uživati u povjetarcu divovskih ventilatora. Kako Ganu Elez uvijek peru neki kreativni filmovi, ove godine je jednako otkačena u dekoru, pa nas jako veseli kakav štimung sprema iz svoje čarobne kreativne kutije.

Bal otvara svoja vrata u 16 sati, pa nemojte previše okolišati nego se evakuirajte iz komfor zone svog doma. Cijena ulaznice je 100 kuna na ulazu, broj ulaznice je ograničen, a after party održati će se u Surogatu od 3 ujutro do pa sve do 10.

Opustite se, plešemo.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2