Skip to main content
  • 15.04.2014.

Drambe Baggatela u riječkom Palachu

Sprema se nova epizoda drum'n'bass partyja s ultra jeftinim ulaznicama pod nazivom Drambe Baggatela uz pomno birane poskočice iz radionica najboljih drum'n'bass, bass, te inih majstora.

Piše: 


U petak, 18.04. u Palach stižu tri momka opremljena mnoštvom „hitova“ kojima će ispeglati vašu zgužvanu robu. Glavni gost večeri je Okor. Član Loopjunkies team-a iz Splita, u sklopu kojeg sudjeluje u organizaciji serijala partija pod nazivima Karantena, Beatslap & Dom Lounge. Produkcijom i mixanjem bavi se još od srednjoškolskih dana, a u svojim setovima i produkciji voli eksperimentirati sa raznim podžanrovima drum'n'bass-a, pritom nerijetko zalazeći u vode hip-hopa, juke-a, footwork-a, ali i ostalih žanrova srodnih dnb-u.


U kratkom vremenu na sceni dijelio je stage sa imenima poput Stray, Raiden, Simon/off i drugih, sudjelovao je kao finalist na Nucomers večeri Illecrticity festivala, a njegova traka "Trust" us našla se na Strayevom promo mixu za Exit records label. Iako još mlad, Okor bi u narednim godinama trebao postati važno ime za hrvatsku drum'n'bass scenu. Uz Okora, za DJ pult se penju dva domaća momka. Jedan je pionir drum n' bass-a u Rijeci, a drugi plovi morem garage i inih poskočica. Pripremite svoja slušna osjetila, za još jednu massnu dozu bassa u Kružnoj 8.


OKOR
SVEN NALIS
TIKACH

Ulaznica
Do pola noći: 14 kn
Nakon pola noći: 24 kn

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk