Skip to main content
  • 7.08.2019.

Drugo izdanje Our Housea uz Delta Swamp Music na ušću Neretve

Serijal tuluma pod nazivom "Our House", na jednoj od top lokacija na našoj obali Kiteboarding Komin-Neretva ima svoje drugo izdanje ove subote 10. kolovoza.

Piše: 


Simbioza je to dugogodišnjeg rada, predanosti, znanja i iskustva, mladosti, energije i glazbenog entuzijazma za DJ pultom koje dijele Kozma, Lovre i Vedritunes.

Njih troje čine Delta Swamp Music koji se pojavljuje sa prvim digitalnim izdanjem 2014.g. iza čijeg zvuka i produkcije stoji Vedritunes iz Metkovića. Njegovu traku "Love Tool Direct" izdanu na Label Worxu nedavno je u radio emisiji vrtio i poznati &ME, koju možete poslušati niže u članku na 40:34.

Do danas, glazba u obliku housea i techna sa DSM etikete sve više nailazi na podršku i svoje mjesto u setovima, radio emisijama, podcastima – kako domaćih, tako i stranih DJeva i organizacija, a izdanja su se često nalazila i na bestseller ljestvicama. U svojim setovima najavljuju pregršt dobrog disco/techno/house groovea primjerenom samoj lokaciji i ambijentu. Ulaznica je 30 kn, početak u 21h, a kraj oko 06h.

FB EVENT
https://www.facebook.com/events/2335802213404700/

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2