Skip to main content
  • 13.06.2023.

Ušće Neretve i ovog ljeta će biti ovijeno melodijama elektroničke glazbe

Delta Sound Industry priprema se za još jednu ljetnu sezonu partyja na ušću Neretve

Piše: 


Kiteboarding klub Komin već nekoliko godina je utočište ljubitelja elektroničke glazbe koji uživaju u kvalitetnim melodijama uz čudesno okruženje. Prvo druženje ovog ljeta na ušću Neretve je zakazano za 24. lipnja kada Delta Sound Industry priprema otvaranje sezone uz Sunset Session i Go.Hard Session na kojem je glavni gost I AM BAM.


Foto: Tobin

Dok sunce zalazi u poslijepodnevnim satima, partijaneri plešu uz Lubanyu, Kakao Shoa i Anthony Loccomotiva koji će biti zaduženi za nešto mekše house i tech ritmove s kojima će podizati temperaturu za ono što sljedi – Go.Hard Session. Zalaskom sunca uz glavnog gosta iz Njemačke, za pultom će se izmjenjivati M.Schuman, Te Mimashouu, Doxa i Sam Wax.

I AM BAM je jedan od najuzbudljivijih nadolazećih talenata na sceni. Ovaj mladih umjetnik, glazbeno je odrastao na relaciji Los Angeles, Sydney, New York, London, Teheran i Italija. Prvi doticaj s glazbom je bio kroz gitaru i klasičnu glazbu, a s 11 godina je već krenuo eksperimentirati i snimati svoje prve kompozicije. Tijekom godina, svoje glazbeno znanje i opus je širio, a elektroničkoj glazbi se u potpunosti prepustio i posvetio 2016.

Nakon šest mjeseci produkcije, objavio je svoju prvu traku na Spinnin’ Recordsu s kojom je dogurao do BBC Radio 1 te dobio i podršku brojnih kolega DJ-eva. Sa svakom sljedećom produkcijom, kvaliteta izdanja DJ-a i producenta s berlinskom adresom je rasla što mu je osiguralo objave na renomiranim etiketama. Njegovu produkciju osim što čujemo u njegovim setovima, imamo prilike često čuti u setovima važnih DJ-eva poput Carl Coxa, Adama Beyera, Josepha Capriatija, Richie Hawtina, Marca Carole, Jamie Jonesa i mnogih drugih.

FB EVENT: Delta Sound Industry | Season Opening w/ I AM BAM

 

sonic desktop
sonus 1
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.