Skip to main content
  • 10.10.2017.

Dva nova programa petkom zaokupljaju Depo, Cipel-Cug i D3POzik

U friškom okruženju plesni podij Depo kluba petkom je rezerviran za domaće starosjedioce i za mlade adute u usponu. D3POzik i Cipel-Cug novi su programi koji će vas rasplesati do krajnjih granica.

Piše: 

Dobro nam poznati Depo klub u svoja četiri zida okuplja ljubitelje onih finijih house i mračnijih techno zvukova. Do sada su za pultom stajali veliki strani DJ majstori, no ovim dvaju programima želi se publici pokazati kako i domaće snage mogu ponuditi jednako kvalitetan plesnjak i dobro te zagrijati.

Na jednoj strani kluba stoji ekipa Cipel-Cuga koja u formaciji Fran K, Skols i Đarma pokazuje svoji raskošan mladi talent i ujedno stasaju za pultom. Saznali su da gaje jednaki interes za zanimljive zvukove, a ovdje će im se u budućim eventima pridružiti još pokoja mlada duša.

{youtube}eI1OWrOooaU{/youtube}

Sada dolazimo do onog drugog dijela, formacija sa isto tri glavna lika, ali sa nešto više godina iskustava. Program D3POzik, koji će ujedno i ovu subotu 14.10. preuzeti Depo i napuniti ga plesnom zikom. Kapetani ovog programa su dobro znani Active Line Six, Toxic i Kid. Dođeš li ovaj petak do kluba napunit će te svojom mudrošću, a ujedno i dobro razmrdati. Stara škola i dalje puna elana u želji da pokaže mladima da ni pod koju cijenu nisu za bacit. Udarna trojka samo ti ukratko želi poručiti da bez puno razmišljanja skokneš do Depoa i zajedno sa njima zatancaš do jutra.
{youtube}ltUHNMM0hVI{/youtube}

{youtube}edwnIvfXni0{/youtube}

U cijeloj ovo priča valja spomenuti i ostale sudionike. Glavni snagatori Teo Harouda i Fabian Jakopetz upravljaju techno ekipom, a zajedno sa njima pronašao se još jedan mladić, Leon B. A kako nebi pomislili da se radi samo u muškom dijelu, cijela ekipa ponosna je na ženski dio tima koji su MIIA, Teychee i Katarina O'Helloran. Tri DJane koji sviraju pod u programo Girls Night.

FB event; https://www.facebook.com/events/131219254198312

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2