Skip to main content

Mercator i službeno prodao Ambasadu Gavioli!

Kultno mjesto u slovenskoj Izoli kroz čije zidine su prošle generacije zaljubljenika elektroničke glazbe u vlasništvu je tvrtke Mercator koja je objavila njenu prodaju.

Piše: 

2008. godine Mercator je postao novi vlasnik Ambasade Gavioli, kluba koji je do danas ugostio najveća DJ imena i promaknuo se u jedan od najboljih klubova na ovom dijelu Europe. Još prije tri godine stigla je prva vijest kako se prodaje zemljište površine 9901 metara kvadratnih, na čijem se području nalazi i sami klub za malo manje od dva milijuna eura. U tim danima, to je bio samo loša promocija organizatora, za što se mislilo da je slučaj i ovoga puta.

Novi vlasnik poslovnog prostora još se ne zna, ali isto tako nije ni poznato što će biti sa Ambasadom, s obzirom da se trenutno radi samo o promjeni zemljišnoknjižnog vlasnika. Sve dok javnost ne bude obaviještena kakva budućnost čeka klub u koji su mnogo puta dolazili i gosti iz Hrvatske, Italije, Austrije, nitko neće mirno spavati.

Dok neizvjesnot traje, imate jedinstvenu priliku posjetiti klub jer za Halloween u goste dolazi Richie Hawtin. Da bi se dostojno oprostili od Ambasade i možda po zadnji puta imali mogućnost zaplesati, Fetch The Vibe dovodi creme de la creme iz svijeta plesne glazbe.

FB event: https://www.facebook.com/events/1548341468564099/

 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2