Skip to main content
  • alt
  • 20.05.2014.

Dva promo partyja Lost Theoryja

Serijal partyja Tamna Tvar iz Zagreba i udruga Škatula iz Rijeke organiziraju dva promo partyja za Lost Theory festivala, jedan u Rijeci, drugi pak u Zagrebu.

 
Party u Rijeci bit će održan 23. svibnja u prostoru stare riječke tvornice papira Hartera, a u Zagrebu 24. svibnja u Autonomnom Kulturnom centru Medika.
 
Isto kao i Lost Theory festival, udruga Škatula ima potrebu osnaživanja različitih glazbenih pravaca te organizaciju i promociju “uradi sam” kulture. U tom duhu organizirali su LT promo party koji će se održati 23. svibnja u Harteri. Uz potporu već dobro poznatih riječkih trance DJ-eva Narda i Daltona nastupit će mladi DJ Stikk, a poseban gost na oba partyja je danski DJ i producent forest trance glazbe Zoolog koji i ove godine nastupa na Lost Theory festivalu. Osim trance glazbe, u Harteri je organizirana Chill Out slušaona sa bazzarom na kojem će se moći kupiti kava, čaj, kolači ili pak nakit i zanimljive stvarčice. 
{youtube}k5sEfO6dink{/youtube}
 
Line up za Rijeku:
DALTON TRANCE TELEPORT (Green Spirit, Trance Alpine, HR)
NARD (Trance Alpine, HR)
ACETIC (Tranzistor, BE)
STIKK (Independent, HR)
ZOOLOG (Parvati Rec, DK)
 
 
Tamna Tvar je ime serijala partyja underground elektronske glazbe koji se održavaju u AKC Medika jednom u dva mjeseca. 24. svibanj rezerviran je za Lost Theory promo party koji se odvija na dva floora: Psyroom i Chakka’s floor.
{youtube}1oy0j0UavhI{/youtube}
 
Line up:
– PSY ROOM –
ZMAYO (Pistolero Rec, HR)
ACETIC (Tranzistor, BE)
ZOOLOG (Parvati Rec, DK)
PROJEKT KAPLJICA (Tamna Tvar, HR)
 
– CHAKKA’S FLOOR –
MAJAH (Independent, HR)
DOVLA (Interchill, Flow Rec, HR)
NOVEM (Deep Class Rec, HR)
 
Kako niti jedan trance party ne može proći bez dekoracija, na oba partyja svoja umjetnička djela će predstaviti kanadski slikar Neil Gibson i Geometrik, skupina iz Zadra koja izrađuje string art. Osim njih, u Rijeci će se za mapping i vizualizacije pobrinuti H3X Visuals i Tetraparalelopiped, a u Zagrebu za dekoracije Harpya i Area 51. Oba partyja počinju u 22 sata, a cijena ulaznice je 30 kuna.
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop