Skip to main content
  • 5.07.2017.

Električni Mjesec za besane noći u Kostreni!

Postoji razlog zašto te kada poludiš nazovu lunatikom, zašto, u manifestacijama ultimativne ljudske slobode, dereš sa sebe odjeću nebi li zavijao na Mjesec i zašto su vukodlaci neprestani mitološki lajtmotiv. Zamisli sada još da ti je ova golema ozarena Mjesečina još k tome i električna.


Ne moraš zamišljati, ostavi RAM mašte za druge stvari jer je Quorum beach bar, samo nekoliko kilometara od Rijeke, u Kostreni baš spremio jedan Electric Moon party koji kao glavni Mjesečev električni pipak dovodi DJ Šošu s dva desetljeća iskustva u prstima. Poznati domaći meštar ceremonije i glazbeni guru ujedno ti je i čovjek iza "La Vie En Rose" vizije, karizma na čelu opskurnog "Freakshowa".

Ovaj domaći svat panoramu Rijeke zamijenio je ulicama indijske Jakarte, nastavljajući dalje s alkemijom visoko ovisničkih beatova i arheološki iskopavajući najbolje od techna i housea, kombinirajući ga s ekskluzivnim editima i specijalnim verzijama. Eklektični ekscentrik poznat je po neobičnim žanrovski kliznim setovima, a trenutno ga možeš zateći kao voditelja svake nedjelje uvečer na Radiju Rijeka. Da ga pitaš za muze i inspiraciju rekao bi ti da se vodi onom tate Svena i Cocoon filozofije stalne glazbene transformacije i strastvene potrage za novim zvukom.

Finaliziranje lineupa dakako možeš zahvaliti mladim hrvatskim talentima Tiasu i Grooyu i sada sasvim svjestan svetosti subote shvatiti da nikada više nećeš bit tako mlad kao ovoga vikenda. Dobro nam došli na Electric Moon!

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2