Skip to main content

Elektro Karneval u tunelima ispod Pule

Nakon svih karnevala, povorki, spaljivanja pusta i ostalih pripadajućih karnevalskih događanja vrijeme je za onaj završni, sasvim poseban – Elektro Karneval koji će se održati u subotu 13. veljače u tunelima Zerostrasse ispod grada Pule.

Piše: 


Elektro Karneval ponudit će izbor techouse, techno i trance glazbe na Slurp! i Marsroom floorovima. Headliner Slurp! floora je Sunčica Barišić aka Miss Sunshine. Vodeća hrvatska techno dama aktivna je od 1997 godine i do danas je nastupila u gotovo svim klubovima u Hrvatskoj, a česti je gost raznih partija diljem svijeta. Mnogi kritičari svrstavaju je u Top 5 dama koje se profesionalno bave DJ-ingom u ovom dijelu Europe. Uz nju će na Slurp! flooru nastupiti i pet pulskih DJ-a koji godinama stvaraju scenu u Istri i šire.
{youtube}DwMXHY27OYQ{/youtube}
 
Lemon Inc. je lokomotiva istarske elektroničke scene, šef Balance kolektiva s iskustvom od preko 20 godina. Make je legendarni pulski techno DJ koji je i dalje neumoran u u isporučivanje kvalitetnog i plesnog techna. Borut Cvajner je pripadnik mlađeg naraštaja pulske elektronske scene s čestim nastupima u Berlinu a suvlasnik je i Vakuum Recordsa koji izdaje isključivo vinile. XXL i Bebetto rezidenti su Slurp! festivala s ogromnim iskustvom i stažem koji je započeo još u prošlom stoljeću na partijima u Fort Bourgignonu, te Valkana Beach festivalima.
{youtube}pwhrlSq6tQU{/youtube}

Headliner Marsroom floora je Riodario, pulski trance DJ i producent, te pokretač Life Celebration Festivala koji će se ovog ljeta održati na Svetici u Šišanu. Marko Grbac aka Green Screen pulski je glazbenik, dj i producent koji će na Elektro Karnevalu predstaviti svoj friški live-act. Uz njih dvojicu tu su još svestrani Teddy Lee, Sale te Alen koji je šef Marsrooma i Future Nature festivala.
{youtube}9B30XvtYBCE{/youtube}

Elektro Karneval započinje u 23 h i traje do 7 h ujutro, ulaznica je 40 kn do ponoći i 50 kn poslije, a za maskirane posjetitelje ulaz je 25 kn cijelu noć.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2