Skip to main content
  • 8.08.2019.

Elektronički glazbeni povratak u riječku Harteru 24. kolovoza

Na lokaciji bivše riječke Tvornice papira, 24. kolovoza, minutu prije ponoći, publiku očekuje devet DJ nastupa na dva floora. Treći “chill” floor preuzet će Kino Katarina sa svojom selekcijom art filmova.

Piše: 

Europska prijestolnica kulture, udruženim snagama s klubom Crkva, organizira Hartera Revisited party na kojem nastupaju Elena Colombi, Dr. Rubinstein, Joma Maja, Kasja, Bronski, Igorritza, Life4Funk, Boo Dale, Marko Vuković.

Party u Harteri održava se u sklopu Ciklusa Furioza Rijeke EPK koji predstavlja glazbenice i glazbu koju stvaraju žene, one koje pomiču granice, izazivaju žanrove i grade nove, uzbudljive glazbene svjetove. Ovim ciklusom Europska prijestolnica kulture skreće pažnju publike na hrabre žene u glazbi, žene koje stvaraju s porukom i mijenjaju svijet.

Ulaznice za party mogu se do 23.8. kupiti po cijeni od 60 kuna u pretprodaji u sustavu Eventim https://bit.ly/2JOXScK, a na dan događanja na ulazu – po cijeni od 80 kuna.

Više na: https://rijeka2020.eu/projekti/furioza/

FB Event
Hartera Revisited w/ Elena Colombi, Dr. Rubinstein, Joma Maja

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2