Skip to main content

Eli & Fur u Revelin donose mračne i emotivne plesne himne

Nepokolebljiva strast Eli & Fur prema produkciji, pisanju pjesama i izvođenju, kao i njuh za stvaranje mračnih emotivnih plesnih himni, postavili su duo sa sjedištem u Londonu čvrsto na čelo međunarodne house i techno scene

Piše: 


Njihova zvučna estetika spaja misteriozno i ​​zagonetno raspoloženje s evokativnim vokalima, sintisajzerima i kotrljajućim bas linijama – opojan miks koji izaziva ovisnost i očarava. Ovog petka, 29. srpnja imamo ih prilike slušati u starim zidinama dubrovačkog Revelina gdje će nastupati uz rezidente Dancelectric i Alda Morra.

Suradnje s teškašima, uključujući Camelphat, Disciples, Danny Howard i Booka Shade, plus stalan niz izdanja za vlastitu etiketu NYX Music, kao i Crosstown Rebels, Anjunadeep, Positiva, Sony RCA, Yoshitoshi i Electronic Elements, učvrstili su Eli & Fur na vrhu svjetske scene.

Svojom glazbom oduševljavaju plesne podije od LA-a do Berlina i krase velike pozornice na festivalima uključujući Coachellu, Glastonbury, Tomorrowland i Creamfields, kao i pojavljivanje na Cercleu, Boiler Roomu i Essential Mixu BBC Radio 1, ovaj duo je također privukao pažnju modnog svijeta, izvodeći na nekoliko revija za Christian Dior, kao i Vogue.

Eli & Fur prihvaćaju budućnost s čvrstim fokusom na svoje ambicije i smjer, a s ogromnim glazbenim projektima koji su u tijeku, 2022. obećava da će biti njihova najveća godina dosad.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web