Skip to main content
  • 8.08.2021.

Escape Sessions – šestosatna house vožnja s terase riječke zvjezdarnice

ESCAPE Sessions, donosi nam drugi ‘escape session powered by Aircash’ u 2021. godini i to ovoga puta na jadransku obalu.

Piše: 


Nakon uspješno odrađenog povratničkog partya nakon korona lockdowna u Zagrebu escape session Croatia seli svoj koncept na obalu, točnije u Rijeku.

Prekrasna terasa riječke zvjezdarnice s koje se pruža nevjerojatan pogled na gotovo cijelu Rijeku 14. kolovoza (subota) ugostit će trenutno najtraženiji producentski/DJ duo u Hrvatskoj, Fully Ferry & Bruns Lay.
 

Producentski duo koji stoji iza svima dobro poznatog albuma House Vibra te nedavno objavljenog ljetnog hita One Night bit će zaslužan za 6-satni house miks koji će sigurno rasplesati sve posjetitelja.  

Iako mjere koronavirusa lagano popuštaju, organizatorima je sigurnost posjetitelja na prvom mjestu tako da će se event održati prema svim preporukama HZJZ-a i Stožera te će ulaz biti omogućen samo posjetiteljima sa važećim EU Covid putovnicama. Kako bi na vrijeme osigurao svoj upad na event, požuri na entrio.hr i osiguraj ulaznice za sebe i svoju ekipu!

Ukucaj KLUBSKASCENA20 promotivni kod na Entrio i ostvaruješ 20% popusta na pretprodajnu cijenu ulaznica.

Više informacija o samom eventu možeš pronaći na službenoj Facebook, Instagram i YouTube stranici.

FB Event

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop