Skip to main content
  • 3.05.2023.

Exodus se vraća u Crkvu ovog vikenda, a Techloops debitira

Ovog vikenda riječkim hramom pleše se od tvrdog techna do tech housea

Piše: 

 

U petak 5. svibnja, riječki partijaneri plešu uz prvo ovogodišnje izdanje klupske večeri Exodus koji se ovog puta fokusira na domaće i susjedne izvođače. Iz Slovenije u Crkvu stiže Gigi, a uz njega nastupaju Matt R i Te Mimashouu.

Gigi je slovenski DJ koji se u elektroničku glazbu zaljubio s 12 godina te odmah pronašao u tvrđim i bržim ritmovima. U svoje dvije prve godine karijere vrtio je hard techno, nakon čega se prebacio u još brži te jači hardcore kojeg je svirao pod imenom Paymon. Nakon izleta u hardcoreu, Gigi se ponovno vraća svojoj prvoj ljubavi – hard technu.

Matt R svoju je karijeru započeo sa nepunih 17 godina lakšim ritmovima, no uvijek ga je privlačio mračni i sirovi zvuk undergrounda. Tako je svake godine postajao sve brži i agresivniji, te nakon traženja svog zvuka i eksperimentiranja, sebe je pronašao u starom brzom technu, punom mračnih, nasilnih i agresivnih industrijskih zvukova.

Te Mimashouu je slavonski DJ sa splitskom adresom. Kroz rad sa Ground Zero i Delta Sound Industry DJ-evima stekao je znanje i iskustvo, a njegov stil se bazira na tvrđem i sirovijem techno zvuku.

Upad iznosi 7€ na vratima.

FB EVENT: Exodus at Crkva

Nakon tvrdih i brzih techno ritmova, u subotu 6. svibnja, na plesnom podiju u Crkvi debitira novi program posvećen tech-house zvuku zvan TECHLOOPS. Na premijeri novog programa sviraju Recep, DJ Sassha i DJ Robby.

Recep je u ranoj fazi života naučio beatmatchati što ga je usmjerilo u daljnjem životnom putu prema glazbi. Nakon nekoliko godina istraživanja lokalne scene i odlučuje se iskorak u karijeri te se seli u Berlin koji je oblikovao njegov zvuk u spektru housea i techna.

S Krka u Crkvu stiže Saša Pavlešić poznatiji kao DJ Sassha. Predstavnik je BeatPoint festivala, a kad nije za miksetom, vješto hvata fotografije. Robert Nikolić poznatiji kao DJ Robby dolazi iz Rijeke i  ima dugogodišnji staž za pultom kao rezident brojnih klubova, beach barova i klubova diljem Kvarnera.

Upad do ponoći iznosi 4€, a iza ponoći 6€.

FB EVENT: TECHLOOPS at Crkva Club

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2