Skip to main content
  • 4.05.2023.

Final Destination festival otkrio imena za drugo izdanje

Festival smješten uz Lokvarsko jezero u srcu Gorskog kotara svoja vrata je otvorio prošlog lipnja

Piše: 

 

Final Destination nedavno je potvrdio svoje nove datume, a festival se vraća na Lokvarsko jezero 17. i 18. lipnja. Kao i prošlog ljeta, plesat će se od večernjih sati do sredine sljedećeg dana, a glazba koja će pratiti partijanere će biti u techno, tech-house i house ritmovima.

Na drugi Final Destination festival dolaze Anima Noctis (Skarros i Whooso), Krekman, Dino Jukić,Emanuel Jr, Ana Antonova, Makarun i glavni gost Nere.

Ulaznice su u pretprodaji kroz sustav Core Event.

Skarros je svoj put kroz klupsku scenu započeo 2022. kada niže svoje prve nastupe. Svojim setovima plesni podij obogaćuje igrom i kombinacijom profinjenih, toplih melodija housea kao i mračnim varijantama techna. Whooso je svoju naklonost prema elektroničkoj glazbi iskazao još od malih nogu, a kad je postao DJ pronašao se u funky tech houseu. Njegov stil je energičan, groovy, često obogaćen probranim notama latinskih vokala.

Krekman je na istarskoj sceni aktivan više od 20 godina. Kroz bogatu karijeru dijelio je DJ pult s velikanima, a svoj zvuk je ispolirao u kvalitetnoj mješavini housea i techna isprepletenim s elementima funka. Dino Jukić je s samo 16 godina dobio svoju prvu rezidenciju, a kroz godine stasao u kvalitetnog DJ-a. Posebnom energijom i zaraznim grooveom uvijek s lakoćom pokreće plesni podij, a precizne tehničke vještine i vibra za pultom su njegovi zaštitni znakovi.

Emanuel Jr. odlučio je stati za pult s 15 godina. 2016. kreće s organiziranjem vlastitih zabava, među kojima i festival pod nazivom "Rave In The Woods". Član je Loud Silence kolektiva, a njegovi zvukovi idu od minimal deep techa do tech housea. Makarun je hrvatski DJ, producent, event manager i suosnivač etikete Kubik Music. Kroz godine je razvijao svoj glazbeni ukus i pronašao svoj izričaj u techno-trance zvuku.

Ana Antonova je nagrađivana DJ-ica i producentica, vlasnica etikete distrikt051 i menađerica THANQ Musica. Aktivna je na sceni više od 15 godina, a poznata je svom bogatom glazbenom opusu kojeg vješto spaja za pultom.

Iz njemačkog Düsseldorfa u srce Gorskog kotara stiže DJ i producent Nere koji je glavni gost ovogodišnjeg Final Destinationa. Nere svoju karijeru gradi korak po korak. Vrhunskim nastupima došao je do nacionalne razine, što ga je dovelo do nastupa u klubovima poput Kiesgrube, Bootshaus, 102 Club te gostovanjima u drugim krajevima Europe. Zvuk njemačkog DJ-a je u ritmovima housea, deep housea i minimal/deep techa što najbolje prezentira kroz vlastitu produkciju koja ga je više puta pozicionirala na vrh Beatportovih ljestvica.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk