Skip to main content
  • 20.03.2012.

Freemasonsi otvaraju ljeto splitskog Imperiuma

Imperium obećava tijekom ljeta pretvoriti Split u party destinaciju. Prema informacijama koje dobivamo na ljeto će u gradu podno Marjana tamo gostovati svjetski renomirani DJ-i i producenti.

Piše: 

Naslovna foto

Freemasons


Novo-otvoreni klub koji se nalazi na idealnoj poziciji, u srcu trajektne luke, za prvo od potvrđenih imena najavljuje najpoznatiji svjetski remixerski dvojac Freemasons čiji je to premijerni nastup u Splitu, no kako je već poznato neko vrijeme po klubovima se pod ovim pseudonimom pojavljuje samo Russell Small, dok je njegov partner zauzet produkcijama u studiju.

Bilo kako bilo, prvi dan ljeta u Splitu, 21. lipnja obećava mnogo. Navodno će taj vikend otvorenja imati trodnevni festival, a onda redovito sve do sredine rujna Imperium će obitavati glazbenim gostovanjima house, electro i RnB glazbe uz rezidencije domaćih aduta.

Uz festivale poput Atlantisa, Entera, Discotheque Riva, Split će i ovoga ljeta definitivno biti turistički centar za dobru zabavu na koji treba računati.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk