Skip to main content
  • 17.05.2023.

Future Scope i Obsession Rave pripremaju hard techno poslasticu uz Ahl Iver i Felicie

Nakon velike rođendanske proslave, Future Scope ulazi u finiš sezone

Piše: 


Future Scope pred sami kraj sezone priprema još dva partyja, a prvi od njih je u suradnji s Obsession Raveom te je na rasporedu već ove subote 20. svibnja. U zagrebački  Boogaloou stiže brzorastući DJ i producent Lenske obitelji Ahl Iver te predstavnica pariške scene Felicie. Podršku gostima pružaju rezidenti Obsession Ravea A.R.T. i Lalita Kali.

Iako se Ahl Iver rodio u 90-ima te ih proživio kao klinac, zvuk tog perioda je prigrlio kao svoje. Od rane mladosti, belgijski DJ i producent radio je na vlastitoj glazbi, a kada je došao do fakulteta jedan od njegovih demoa je poslušala i Amelie Lens kojoj se svidjela njegova produkcija, brzina BPM-a kojom on vlada i melodičnost traka. Nedugo nakon toga uslijedio je njegov potpis za njenu Lenske etiketu, objava EP-ja i rezidentura na Exhale partyjima.

Felicie je članica Exil Paris kolektiva i jedna od uzdanica novog vala pariške scene. Već s prvom objavljenom trakom “Always Online for You” Felicie je prezentirala što se od nje može očekivati.

Od visokog tempa, brzih BPM-ova pa sve do industrijskog zvuka, pruža francuska DJ-ica koja je oblikovala svoj stil i postala prepoznatljiva po svome fokusu da uvijek pruži energične setove.
 

Lineup zaokružuju dvoje rezidenta Obsessiona RaveaA.R.T. i Lalita Kali, čiji mračni i brzi zvuk su već dobro poznati maloj dvorani hrama sreće.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. AHL IVER & FELICIE [20.05.2023.]

 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2