Skip to main content
  • 17.05.2023.

Studija otkriva: 16% radnika koji slušaju EDM na poslu dobilo je unapređenje i povišicu

Općenito, u današnjem radnom okruženju na daljinu sve više ljudi pronalazi prednosti okretanja glazbi za povećanje produktivnosti dok su na poslu

Piše: 


Slušanje EDM-a moglo bi značiti više novca u vašem džepu, sugerira nova studija. U ovom istraživanju pod EDM se svrstavaju svi žanrovi elektroničke glazbe od mainstreama do undergrounda.

Photo by Sarah Pflug from Burst

Electric, pružatelj IT usluga za poduzeća, predvodio je neovisnu studiju za ispitivanje utjecaja slušanja različitih žanrova i izvođača na svakodnevni tijek rada pojedinaca. Tvrtka je analizirala ogroman spektar popisa produktivnosti za reprodukciju na servisima za streaming i dodatno anketirala više od 1000 radnika o njihovim preferencijama za slušanje glazbe na poslu.

Electric je podijelio informaciju da je "16% radnika koji slušaju EDM dok su na poslu dobilo promaknuće i povišicu u prošloj godini."

Današnji radnici gledaju na uključivanje glazbe kao na pozitivan dodatak svojim radnim rutinama, a 81% ispitanika izjavilo je da vjeruje da glazba povećava njihovu produktivnost na poslu.

Među onima koji slušaju EDM na poslu najviše se ističu web developeri i radnici koji se bave internet sigurnošću ili istraživanjima, zatim projekt menadžeri i podatkovni znanstvenici .

Najviše slušaju Daft Punk, Emancipatora i Deadmau5a. Pogledajte kompletno istraživanje u infografici ili na ovom linku.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2