Skip to main content
  • 11.10.2017.

Future Scope premijerno u Zagreb dovodi Alan Fitzpatricka

Do dana današnjeg postoje uvjerenja kako je petak trianesti nesretan dan, no Future Scope se pobrinuo za upravo suprotnu situaciju i u zagrebački legendarni klub Boogaloo premijerno dovodi Alan Fitzpatricka.

Piše: 

Nakon niza gostovanja po hrvatskoj obali, bilo je vrijeme da Alan Fitzpatrick kao svoju novu destinaciju odabere hrvatsku metropolu. Sezona za Future Scope krenula je fantastično, kada su ju otvorili za najjačim imenom slovenske DJ scene, Umekom. Samim time ekipa FS-a pokazala je kako u ovu sezonu ulaze za ozbiljnim ciljem da nastave tradiciju vrhunskih gostovanja, pa im se tako na radaru prikazao jedan od najutjecajnijih techno igrača današnjice i najjači izdanak Drumcode etikete, Alan Fitzpatrick koji će se ovaj petak 13.10. naći za pultom Boogalooa.

Godina 2009. bila je početak Alanovog gostovanja na Drumcodeu, etiketi Adam Beyera, kada se predstavio sa izdanjem Static/Rubix. U samom startu pokazao je svoje zavidne produkcijske vještine i do danas je nanizao mnoga uspješna izdanja pokazujući da zvukove techna gura puno više i dalje. Kroz produkcije 'Skeksis', 'Always Something For Nothing', 'For An Endless Night' i 'Prometheus' pokazuje odličan primjer fuzije zvukova koje Alan prakticira, od old school bass linija, do emotivnih sekvenci, tvrde dinamike i zaštitnih znakova heavy-funka i jungela.

Stvaranje univerzalnih zvukvoa koji će ga izdvajati od drugih, a ujedno i spojiti sa raznolikom publikom  dovela ga je 2011. do legendarnog studija Pete Tonga i njegovog Essential Mixa za BBC Radio 1, koji su i stariji i noviji fanovi odobrili i ocjenili izvanrednim.
{youtube}DrawtBNk_pg{/youtube}

Ujedno, svojim osjećajem za dobrom vibrom i podizanjem atmosfere u sekundi te kreacijama dubokog i mračnog techna, dovelo ga je za pult kultnog londonskog kluba Fabric, za koji je 2016. napravio i prvim mix album Fabric 87. Svakako valja spomenuti da na Resident Advisor TOP 100 listi najjačih imena underground scene, Alan Fitzpatrick drži visoko 40.-o mjesto.

Veliki floor Boogaloo kluba udomit će Alana, kojemu će podrška biti osnivač i rezident Reload evenata, predstavnik slovenske techno scene, Damir Hoffman, a za pultom će se naći i domaće snage Shipe i Teo Zver. Sa druge strane, na malom flooru, za podizanje atmosfere zaduženi su Life4Funk, rezident riječkog kluba Crkva i Matya.
{youtube}TmROEE3A7pE{/youtube}

Jednom kada muzika u Boogaloou stane i osvane jutro, tada se sve seli u klub Aquarius na službeni after party Future Scopea gdje nastupaju Life4Funk, Mary i Čx.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90kn dostupne su na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68 od 11-15h) kao i u online sustavima Entrio i Eventim te njihovim pretprodajnim mjestima.

FB event: https://www.facebook.com/events/1891336877783084
After party: https://www.facebook.com/events/120648841981961

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2