Skip to main content
  • jamie jones

Gost Lovefesta Jamie Jones u novoj rundi DC10 raja

On je Jamie, Jamie Jones, dvostruki osvajač DJ Awardsa, dio vruće Hot Natured ekipe kao i glavešina Hot Creations labela i sestrinskog mu svjetlucavog Emerald City labela.

Piše: 

Naslovna foto

jamie jones


Ovaj funky glazbeni guru elektroničkog uzemljeni je tip koji vjeruje u raj, ako ne već metafizički tada barem u njegovu privremenu ekspresivnu plesnu presliku i konstrukciju na podijima. Tako i ove godine stiže nova sezona Paradise partija na bijelom pijesku Ibize, gdje upravo danas, 26. lipnja, glazbeni gigant DC 10 baca prvi ovogodišnji Paradise party u 8. povratničkoj sezoni na rajski otok.

Uslijedit će još 16 tjedana plesa, užitaka i obiteljske atmosfere, a na večerašnjem otvaranju sat prije ponoći Jamieu se pridružuju The Martinez Brothers, Loco Dice Nicole Moudaber, Guti (live), Joseph Capriati, Dubfire, Charlotte De Witte, Nastia, Maya Jane Coles, Enzo Siragusa. Ono što je danas jedna od najpoželjnijih rezidencija stvarnih i duhovno posvojenih party Ibižana započelo je odavno na početku tisućljeća kada se Jamie tek uhvatio pulta i danas buja na postulatima obiteljske povezanosti svih članova Paradise teama.

Bila je to 2000. kada je gospodin Jones prvi puta zakoračio u DC10 kao plesač koji nije ni sanjao da će jednoga dana držati rasprodani serijal partija svakoga ljeta. Iste večeri upoznao je Dionne, koja je danas dio menadžerskog teama Paradisea, a uz njenu pomoć, kao i onu Kima Nolana, Richieja Ahmeda i Nicka Yatesa Paradise je postao sinoniman s blisko povezanom skupinom prijatelja koji su zaista ovdje zbog zabave i glazbe, gdje se rad uopće ne čini kao rad jer se ne možeš zamisliti da radiš išta drugačije.

I čini se da iskrenost u monetarno pogonjenoj industriji pali i da novac nikada nije smisao bilo koje umjetničke i kreativne grane već spontana posljedica flowa koji pronađeš. Ako si sretan pronađeš ga s istomišljenicima. Za malo sočnog ukusa unificiranog DC10 floora u rajskim traženjima baci oko niže:
{youtube}k_RjdsWYsiU{/youtube}

Ako ti je Ibiza predaleko, brige nema jer od 1.-3. kolovoza Jamiea možeš pronaći i preko susjedne nam granice sa Srbijom kako dere na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji. Sviraju i Guy Gerber, Ben UFO, Jamie Jones, Joris Voorn, Richie Hawtin, Marco Carola. Sve opcije hvatanja karata za mega veliko najveće do sada izdanje Lovefesta dostupne su na web stranici ovdje. Pa zgrabi svoju, dođi, pleši i vjeruj u implikacije mogućnosti postojanja raja slobodom koju osjećaš na flooru.

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop