Skip to main content
  • 23.11.2016.

Ground Zero petak epicentar u Požegi!

Ground Zero nulta je točka, ishodište, iskon i mjesto na kojemu sve počinje, ne bi li poslalo transverzalni val zajednicom i na putu promijenio stvari na bolje.

 
Jedan punkt postane mjesto rušenja uvriježenog statusa, točka vrenja, toliko zasićena običnim i svakodnevnim da nema druge opcije no da ne može više zadržati svu potencijalnu energiju zarobljenu u limbu među kostima i tetivama i napokon eksplodira. 

 
Tako ćemo, nakon minijaturne stanke u zadnjih mjesec dana, iznova eksplodirati na podijima ishodišta, dok paralelno slatko mučenički teče organizacija i potjera za slobodnim terminima kako bi vam Ground Zero ponudio simultane partije na diseminiranim lokacijama. Sve se to odvija uz češkanje tjemena i povećalo koje traži najzanimljivije ruke koje možete dobiti i koje još nisu zaplesale pultom u plemenite svrhe ishodišne točke, koja je dio projekta u kojem se zajedno borimo za jaču scenu i promoviramo pohvalne domaće programe s velikim planovima i vrijednim ljudima za kormilom.
 
Stoga nam sat prije ponoći u petak, 25. studenoga s osječkih pločnika, kao uvriježeni glavni gost, stiže meštar slobodnog, ljubavlju natopljenog, psihodeličnog krda, KRPA. Kisela agresivna podij pročišćenja ovoga puta dolaze u techno stelth modusu. KRPU si hvatao na partyjima pod otvorenim nebom festivala, u klupskim slivovima Exita, Epica, Zone DGTL i vrijeme je već da ga smjestimo i za plemeniti požeški platinasti podij.

 
 
Upadaš baš potpuno samo za cijenu dobre volje, ljubavi, zajedništva i poštovanja, a s tobom su i Max Long (Old School BPM)i Fixsell ( Ground Zero,Electronic Soul, Urban Art, Strobolobodobolos, Regeneration), a tko zna, možda te dočeka i pokoje iznenađenje za pultom.
 
Dođi, pleši, voli, budi, vrati se ravno na izvor! Neke priče nikada ne završavaju, samo evoluiraju!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2