Skip to main content
  • hernan cattaneo
  • 14.05.2012.

Hernan Cataneo u Makarskoj

Makarska nas svaki tjedan iznenađuje novim gostovanjima, kako su krenuli sezona bi morala biti uspješna.

Piše: 

Naslovna foto

hernan cattaneo

Makarski klub Deep najavio je još jedno ime koje će ugostiti 27. srpnja, to je argentinski DJ i producent Hernan Cattaneo koji iza sebe ima tri desetljeća bavljenja glazbom i najdužu rezidenciju u londonskom klubu Ministry of Sound. Od Exit Festivala do Electric Daisy Carnivala i Dance Valleya gotovo svaki veliki događaj uključuje njegovo gostovanje.

Sad već tretiran kao legenda elektronske glazbe koja voli svu glazbu bez ograničenja odgovoran je za najpopularnije mix CD-e posljednjih godina. U 2010. izdao je album "Parallel", a godinu dana ranije izdao je miksanu kompilaciju za Renaissance, izdavačku kuću kojoj je to bilo 50. album izdanje, pa je Cattaneo odabran kao najbolji mogući izbor koji je na toj kompilaciji složio singlove James Zabiele, Danny Howellsa, Guy Gerbera, Timo Maasa, Skylarka i drugih.

{youtube}4S0TBn8FG9A{/youtube}

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop