Skip to main content
  • 29.04.2011.

Razvedravanje uz Hernan Cattanea

Hernan Cattaneo, jedan od prvaka progressive house zvuka ponovno dolazi u našu regiju. Sredinom devedesetih, Hernan je postao kulturna snaga elektronske muzike koja je tada bila još uvijek u razvoju u njegovoj zemlji.

Piše: 

Naslovna foto

Hernan Cattaneo


Kao rezident kluba Clubland u Buenos Aires-u, njegovo umijeće je brzo prepoznato, i njegovo ime je ubrzo zatim bilo vezivano za imena kao sto su Sasha, Digweed i Tenaglia, sa kojima je i postao blizak prijatelj.
Njegova muzika je sklop deep electrik housa, tribal i progressive zvuka. Muzika koja privlači mase clubbera širom svijeta. Potpisao je za izdavačku kuću Paul Okenfold-a i tada njegova karijera počinje da se razvija brzinom svjetlosti. Zadnji projekti su bili na Renaissance izdanjima koja spadaju u sam vrh progresinog house zvuka.
{youtube}NLLwbTHdF5E{/youtube}

Njegov nastup potvrđen je 20. svibnja u Domu mladih Sarajevo. Organizator ED Booking zaslužan je za pokušaj razvedravanja sarajevske scene koja je posljednjih mjeseci obilježena brojnim otkazivanjima partija od drugih promotora.

LINE UP>>
HERNAN CATTANEO (ARG) /Renaissance: The Masters Series/
REGGA E.D. /Ed Booking/
EXTENZION
RANDI SURJAN (ZG)
ALJOSHA

Prodajna mjesta:
>PRAVDA BAR
>BARBAROSA CAFFE
>MASH BAR
>CITY PUB
>KUPIKARTU.BA
>ULICNA PRODAJA KOD GRADSKE TRZNICE (FERHADIJA)
>PLATO SKENDERIJA
>CAFFE OPERA

*CIJENA ULAZNICE U PREDPRODAJI 20 KM
*CIJENA ULAZNICE NA DAN EVENTA 30 KM
*CIJENA VIP KARTE 100 KM PO OSOBI

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2