Skip to main content
  • alt
  • 4.10.2014.

Humanitarni party “Trogir za Katarinu”

Zateknete li se 11. listopada u blizini Trogira uputite se prema kuli Kamerlengo jer je potrebna vaša pomoć.


{youtube}lE8Rx2n2NKo{/youtube}

Nakon devet mjeseci na ovoj zemlji maloj Katarini Vladović iz Okruga Gornjeg dijagnosticiran je teški oblik sarkoma. Liječenje je naravno moguće, ali samo za početak liječenja potrebna je količina novca koja izbija zrak iz pluća, 35 000 €.

 
U tu svrhu će kula ugostitu neka od velikih imena scene na humanitarnom Tech house i Techno partyju. Za pultom će paliti Pero Fullhouse, Silvio Hrabar, Tome R i Duke Hervie. Za ovu glazbenu poslasticu biti će potrebno izdvojiti 30kn ali možete biti sigurni da će apsolutno svaka od njih završiti tamo gdje je potrebna. 

alt

 
Humanost i glazba imaju nešto zajedničko a to je da spajaju ljude pa vas organizatori mole da čak iako niste ljubitelj ove konkretne glazbe navratite barem nakratko i pomognete koliko možete obitelji koja nema drugi izlaz nego tražiti pomoć u zajednici.
 
Ako i ne možete doći molimo vas da proširite riječ svima koje poznajete u blizini ili barem podijelite event koji možete pronaći ovdje. Dođite nam, zabavite se od sata prije ponoći do zore i pomozite Katarini da se izbori za život. Maleni su borci ali ponekad ne mogu sve sami.
 
 
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2