Skip to main content
  • alt
  • 3.10.2014.

Pero Fullhouse noćas u Beogradu

Pratite li imalo domaću scenu nije vam nikako mogao promaknuti jedan  od DJ-a, promotora i organizatora sa najdugovječnijim stažem na našim prostorima.

 
Hodao je kroz zlatno doba elektroničke glazbe u Hrvatskoj pa sve do ovih ponešto težih vremena undergorund elektronike, ali ipak, sa dva desetljeća iskustva na ramenima glava je još uvijek uzdignuta visoko i glad za glazbom i eksperimentom jaka.
 
Ovaj vlasnik dvije etikete, AlfaRitam i OmegaRitam, u svoj CV je spremio gostovanja na nekim od najkvaitetnijih svjetskih festivala kao što su Love Parade, Techno Parade, Mayday,  Kozzmozz, Exit i Valkana Beach, ali posebno iskače grandiozni projekt Discoteque Riva kojim je ugostio između ostalih i Coxa, Faithless, Fedde le Granda i Jamesa Zabielu.

alt

 
No ovoga petka Pero Fullhouse će sa svoje “to do” iste moći prekrižiti i nastup u Beogradu za Lucky Rec Showcase na kojem će sudjelovati i Gary Beck. Party će se održati u hangaru stare šećerane Assimil koja je prenamijenjena u party raj a početak je dva sata prije ponoći. Pero i Gary neće biti jedini za pultom, pridružit će im se i Alexandar Ivković i Dejan Miličević pa ako se zateknete koji slučajem u Beogradu u večerašnji osvit vikenda navratite na zvučnu katarzu. 

alt


Raspored za pultom je ovakav:
 
22:00 – 00:45: Alexandar Ivkovic b2b Mihajlo 
00:45 – 02:00: Pero FullHouse 
02:00 – 04:00: GARY BECK
04:00 – …end: Dejan Milicevic b2b Speedy
 
Pero sam je najavio ponešto mračniji, teži i močniji techno zvuk koji će se odbijati od jednakih takvih masivnih zidova inustrijskog ambijenta. Ako propustie ovaj party gospodin Fullhouse je snimio ovaj mix samo da utješi sve nas koji nećemo prisustvovati ovom sjajnom eventu. Otplutajte na dubokim zvučnim vibracijama majstorski složenog kolaža deep housea, acida, tech housea i techna. Ugodno vam slušanje i još bolji početak vikenda dragi ljudi.
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk