Skip to main content
  • alt
  • 28.11.2014.

Illectricity, kralj tech housea i susjedni plemić techna

Kažu ljudi jesen je (iako sudeći po pigvinima koji se grebu za šalove, zima je) i da u ovo doba party sezona kreće u hibernaciju.

 
Tako nam je drago da nam fantastičan klupsko/festivalski program svakog jesenskog tjedna dokazuje suprotno. I? Što to imamo za preporučiti u poslijednjem vikendu studenog? Partija je mnogo, najave se slijevaju poput lavine divnosti, no ipak, kao posebnu poslasticu svima onima koji vole glazbu, umjetnost, istraživanje i život navodimo početak Illectricity festivala. 

alt

 
Već punih 10 godina cfsn ekipa za vas vrti, otkriva nove talente i organizira radionice, rasprave, okuplja istomišljenike i sakuplja zalutale melodiozne ptice u jato. U petak, 28. studenog održava se Soundclash, jedan fini oldschool sudar četiri kolektiva koji će protresti Sirup a tu će se naći i Qwerty, Tikach, Pytzek, Sladoled, Anto Anto, Dubok, Nortrom, Okor, Inchoon,  Arsen Pavešić, Funk Guru, phillipe, itch... Festivaski zastor pada i ekipa izlazi na naklon 6. prosinca.

Pročitaje ovdje što su članovi svih kolektiva rekli o Illectricity festivalu!

 
A Depo? Odlučite li virnuti iza tih vrata dočekat će vas ni više ni manje nego gospodin ambasador tech housea sam. Trenutni rezident Fabrica, i suvlasnik labela Wiggle, Terry Francis, još jednom se vraća u Zagreb kako bi vam uskladio um, srca i stopala uz zvuke acida, trippy electra, funka, techna i groovy housea uz bok sa starim prijateljem Felverom.

alt

 
Naš subotnji broj 1 party za biti je pak ona kojeg baca splitski Kameleon koji službeno postaje prvi hrvatski klub sa zvjerskim Funktion One ozvučenjem, a što sve ova hi-tech igračka može isprobat će jedno od najvećih imena scene Valentino Kanzyani. Stanovnik, na nas naslonjene, Slovenije slavu je stekao rezidencijom u Ambasadi Gaviolli i impresivnim dugim setovima, a zavidnom tehnikom puštanja s tri gramofona zažario je plesne podije po cijelome svijetu i dospio na 75. mjesto DJ Mag TOP 100 DJs liste.

Intervju Valentino Kanzyani

alt

 
U petak vas u riječkom Stereo clubu očekuju Uptech (SI), Matt Time, Pico Chavese, Ronnie M, dok su u Crkvi na Balkan Kolektiv Pres. SAMODAJEDRAMENBEJS partyju  za vas DJ Rahmanee, Sven Nalis, Snap. Na zagrebačkom Medvešćaku s ovoga planeta vas na Scifi@G2 partyiju vode DJ Rahmanee, Sven Nalis i Snap.

Podcast Snap!

 
U subotu biste se još mogli zaletjeti na još jedan Depo Elektron gdje će vas na plesno putovanje electra, techna i toplog dubokog basa povesti najomiljeniji zagrepčanin za pultom Mr.DJ Dario a tu su i Hadji i Frenki. U zadarskom Q-baru Andrologic u svom rodnom gradu slavi dvanaest divnih godina na sceni a na vjetrovitom Bura & Yugo partiju u Crkvi čekaju vas SubKontra LIVE, Goya, Ogi b2b Kinkela, Wan b2b Life4Funk. 

Podcast Andrologic!

alt

 
Toliko divnih stvari se događa ovoga vikenda da je nemoguće sve navesti. Za detalje vas molimo da si svrnete pažnju na naš kalendar i u narednih nekoliko dana od vas tražimo samo jedno, Ostavite dušu na podiju! Puno vas pozdravljamo u osvit vikenda i uživajte nam.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk