Skip to main content
  • 14.03.2023.

Iz riječke Crkve ovog vikenda će odzvanjati techno i house ritmovi

Sva raskoš elektroničke glazbe na meniju je ovog vikenda za riječke partijanere

Piše: 

Drugo izdanje organizacije MENTAL je na rasporedu ovog petka 17. ožujka u riječkoj Crkvi, kada mlade snage Kvarnera donosi svoju priču o tvrđoj strani techno glazbe.

Kao i na uspješnom debiju početkom veljače, MENTAL stavlja naglasak na novi val DJ-eva, a noć s petka na subotu otvaraju Patrik Natz i Skarros, a program se nastavlja uz rezidente MENTALA KA OZ-a, Definera i DJD-a.

Patrik Natz je prije svega ljubitelj glazbe, a njegovi setovi sežu od laganih ritmova sve do tvrdih i mračnih beatova. Skarros se još prošle godine “dočepao” svog prvog nastupa u klubu, što mu je otvorilo vrata za daljnje nastupe i predstavljanje svog zvuka u kojemu miješa house s technom. Iza MENTAL organizacije stoje DJD, Definer i KA OZ koji će svoju ljubav prema hard technu podijelit s partijanerima iz seta u set.

Ekipa iz MENTAL organizacije svim partijanerima poručuje: “Očekujte raznolikost u stilovima i opaku vožnju.”

Upad do ponoći iznosi 6€, a iza ponoći 7€.

FB EVENT: MENTAL @ Crkva, Rijeka

Više od dvadeset godina staža ima balance organizacija koja se još jednom vraća u riječku Crkvu ove subote 18. ožujka. U svom novom gostovanju balance dovodi Chiweija, Dina Jukića uz rezidente Krekmana, Lemon Inc.-a i Mark Asha.

Chiwe je dugogodišnji DJ i rezident barova diljem Hrvatske, poznat po svom bogatom raskošu house ritmova koje iz večeri u večer priprema. Dino Jukić osim po svom solo DJ radu, poznat je i po svom duo projektu Blank Art kojeg vodi sa svojim susjedom i dobrim prijateljom Darriom Sec. Krekman je od svoje 16. godine za miksetom, a u zvukovima housea i techna koje miješa s elementima funkva se pronalazi već više od dva desetljeća. Lemon Inc. je institucija istarske elektroničke scene s više od dvadeset godina staža. Uz svoj istančani glazbeni ukus poznat je i po impresivnim tehnikama miksanja glazbe. Mark Ash je još jedan veteran hrvatske elektroničke scene na kojoj je aktivan od 1994.

balance je hrvatska organizacija koja više od 20 godina organizira elektroničke događaje te su tvorci jednog od najdugovječnijeg podcasta na našim prostorima koji se emitira od 2009.

FB EVENT: Balance. at Crkva Club, 18.3.2023

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk