Skip to main content

Izvorni techno Jonasa Koppa u sklopu novog dalmatinskog underground projekta

Kopp za sebe kaže kako mu je Kraftwerkov seminal album, Trans Europa Express promijenio život i uveo ga u svijet glazbe.

Piše: 


Bilo je to početkom tisućljeća kada je kao tinejdžer postao rezidentni DJ na lokalnom radiju u Buenos Airesu. U dobi od samo 19 godina izdao je album na Area 64 pod utjecajima housea nastalog u New Yorku. Kasnije širi svoju paletu na Detroit i Chicago glazbenim korijenima podebljavajući svoj stil, a već 2006. izdaje EP na MindTrip Music.

Od tog trenutka postaje jedan od prepoznatljivijih i raznolikijih performera underground scene kombinirajući 3 decka kojima se vješto prebacuje sa žanra na žanr s fokusom na techno. Nakon preseljenja u Europu, Jonas nastavlja rasti kao umjetnik svirajući po cijelome svijetu svakog vikenda. Potpisan kao jedan od najvećih umjetnika Tresor Records-a bio je headliner Moondance festivala čak dvije godine za redom.

Među mnogim izdanjima istaknuli bi ovogodišnji album ’Photon Belt’ koji je nastavak hvaljenog ‘Beyond The Hypnosis’iz 2014. Multitalentirani Jonas ima dva aliasa – UNTIDY sa fokusom na house te Telluric Lines koji producira ambijentalnu glazbu koju ima želju izvoditi  u muzejima i umjetničkim galerijama.

No, u Šibeniku ćemo ga imati priliku slušati već ovoga rujna u izvornom techno orijentiranom Jonas Kopp izdanju na plesnom spektaklu u sklopu novoga underground techno projekta pod nazivom Hangar 303 iza kojega stoji ekipa Moondance festivala i projekta Vojarna. Ulaznice su 70 kn u prodaji na Adriaticket.com

FB EVENT: Hangar 303 pres. Tresor 14.rujan

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2