Skip to main content

June Miller na turneji u Zagrebu

Mark McCann kao predstavnik nizozemskog produkcijskog drum'n'bass dvojca nakon 3 godine ponovo stiže u Zagreb na poziv zagrebačkog kolektiva Dirty Beatz.

Piše: 


U Zagrebu 23.01. je događaj koji ne propuštaju ljubitelji dnb zvuka. June Miller (NL, Utrecht) u sklopu turneje tijekom koje promoviraju svoj ovogodišnji album prvijenac „Robots & Romans“ ne zaobilaze niti Zagreb kada će zaokružiti centralni dio večeri Dirty Beatz eventa u zagrebačkom klubu Sirup.
{youtube}zPjw9K1a5vE{/youtube}

Nije trebalo dugo da Mark McCann i Bart van Dijk postanu zaštitne ikone RAM Recordsa čiji je vlasnik ni više ni manje nego veliki Andy C. Ovaj dvojac jednostavno ostavlja bez daha s inovativnim produkcijskim vještinama kojima proširuju glazbene dimenzije, a sigurni smo da svi koji su bili s nama prije nekoliko godina na njihovom prvom nastupu s Dirty Beatz-ima to mogu potvrditi, kao i činjenica da je event ovog poznatog zagrebačkog kolektiva  ponovo u njihovom rasporedu turneje.
{youtube}mDcc0tJtFcY{/youtube}

Ako ste ljubitelj drum'n'bass ritmova, neovisno kojeg žanra od melodičnog liquida ili neuro funka, Mark (June Miller) to može sve spojiti tako da se jednostavno nećete moći maknuti s dance floora tijekom drskog, prljavog i raznolikog seta. Istim ritmom večer će popuniti i domaćini,  članovi Dirty Beatz-a: Matz, Kula, Tekitoka i Brat Leeks.

Zašto svjetska glazbena scena ima samo pohvale za setove i produkciju June Millera? Provjerite s nama na ovom događanju koji će se održati  23. siječnja s početkom u 23:55 h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 40 kn do 1:30 h ujutro, a nakon 50 kn.

Brat Leeks je ovom prigodom snimio promo mix koje možete poslušati u nastavku.
{enclose /special/Brat_Leeks_DB_promo.mp3}

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop