Baner

Kiteboarding Komin na ušću Neretve otkrio ljetni party program

Četvrtak, 13 Lipanj 2019

Domaće je najslađe - klub u dolini Neretve pripremio poslastice za svačiji gušt.


U sklopu programa Kiteboarding Komin - Neretva, svoj će ljetni program u petak, 14. lipnja predstaviti domaća etiketa iz doline Neretve - Delta Swamp Music sa svojim rezident DJ-ima.DSM se pojavljuje sa prvim digitalnim izdanjem 2014.g. iza čijeg zvuka i produkcije stoji Vedritunes iz Metkovića. Njegovu traku "Love Tool Direct" izdanu na Label Worxu nedavno je u radio emisiji vrtio i poznati &ME, što možete poslušati u nastavku na 40:34.Do danas, glazba u obliku housea i techna sa DSM etikete sve više nailazi na podršku i svoje mjesto u setovima, radio emisijama, podcastima - kako domaćih, tako i stranih DJeva i organizacija, a izdanja su se često nalazila i na bestseller ljestvicama.Serijal tuluma pod nazivom "Our House", na jednoj od top lokacija na našoj obali ima svoje prvo izdanje, a simbioza je dugogodišnjeg rada, predanosti, znanja i iskustva, mladosti, energije i glazbenog entuzijazma za DJ pultom koje dijele Kozma, Lovre i Vedritunes. U svojim setovima najavljuju pregršt dobrog disco/techno/house groovea primjerenom samoj lokaciji i ambijentu.

FB Event: Our HOUSE Vol. 1Na ušću Neretve, Kiteboarding Komin ovoga ljeta priprema kontinuirani program elektroničke glazbe. Ističu se tri klupske večeri Go.Hard, Neretva Beat i najavljeni Our House.

Go.Hard je već ugostio Mtlaren iz Dubrovnika, a slijede:
12.07. Worda
02.08. DJ Jock
03.08. Alen Milivojević
17.08. Teo Harouda i Teychee
Neretva Beat je novi projekt koji je osmišljen u svrhu promocije elektroničke glazbe u dolini Neretve jer na ovom području preko cijele godine nema skoro nikakav sadržaj ni klub koji prati ovu kulturu. Neretva Beat će promovirati domaće izvođače 21.06., 05.07. i 07.09., a imena ćemo objaviti uskoro.Our House će se održavati jednom mjesečno, pa tako nakon sutrašnjeg dobre zabave iz njihovog portfelja možete očekivati i 19. srpnja, te 10. kolovoza!

Kiteboarding Komin na ušću Neretve otkrio ljetni party program