Skip to main content
  • klfm
  • 8.11.2021.

KLFM Radio dani u Splitu od 8. do 13. studenog

KLFM – radio u zajednici mjesec studeni započinje s tjedan dana radio aktivnosti od 8. do 13. studenog

Piše: 

Naslovna foto

klfm


RADIO ŠKOLA
8. – 11.11. // Razred & KLFM

Tradicionalna Radio škola community radija KLFM još jednom poziva sve zainteresirane pojedince da nam se pridruže na neformalnoj edukaciji na kojoj će saznati nešto više o community medijima s naglaskom na radio, zahtjevima potrebnima za pokretanje internet radija, programu i načinima uključivanja u rad udruge. Osim teorijskog, uvodnog dijela (koji će se održati u Razredu u ponedjeljak 8. 11.), Radio škola obuhvaća i praktičan rad u studiju KLFM-a, kao i produkciju zajedničke radijske emisije od strane polaznika uz mentorsku podršku volontera s radija KLFM. Više informacija i prijave ovdje.

LERI AHEL & ŽELJKO LUKETIĆ (izdavačka kuća Fox & His Friends)
11.11. u 18h, Razred

S Lerijem i Željkom, imenima koja stoje iza izdavačke kuće Fox & His Friends, ponovno organiziramo razgovor, ovog puta u prostoru Razreda – razgovarat ćemo o lokalnoj, splitskoj glazbenoj sceni 70ih i 80ih (pop, disko, funk), glazbenom iskopavanju, revalorizaciji i novim interpretacijama te medijima i formatima distribucije glazbe. Uz razgovor, iskoristit ćemo priliku za slušanje i promociju novih izdanja Fox & His Friends.

KLFM Eclectiko // 12. 11. // Adriatic Social Club

Petak večer uz dio KLFM Soundsystema – Eclectiko. Eclectiko (El5egundo, J.S.R.C. i Mondo Cinematico) je mini kolektiv unutar KLFM radija u zajednici koji već nekoliko godina kroz svoju live glazbenu selekciju donosi eklektični odabir najfinijih glazbenih iskopina, bez žanrovskog, geografskog ili vremenskog ograničenja, vođen strasti prema glazbi ove radijske trojke.

Cura i Dečko + KLFM soundsystem // 13.11. // dvorište kluba Kocka

Radio dane završavamo u subotu 13.11. s otvorenim danom radija tijekom poslijepodneva, kada zainteresirani građani mogu svratiti do studija radija KLFM i upoznati se s radijskim volonterima i uredništvom, vidjeti kako izgleda produkcija radijskog programa te saznati nešto više o načinima uključivanja u rad udruge. Istovremeno, u dvorištu kluba kocka, KLFM soundsystem i eklektični izbor glazbe kao priprema za večernji koncert: ponovno u Dom mladih dovodimo drage nam glazbene goste – glazbeni par Cura i Dečko. Istovremeno, cijeli popodnevno-večernji glazbeni program bit će dostupan putem online streaminga na klfm.org

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2