Skip to main content
  • alt

Kolektivno regionalno zagrijavanje za festivalsku sezonu u Puli

Seasplash, Dimensions i Slurp! ovoga vikenda šalju uzbuđene vibrirajuće valove iščekivanja Lijepom Našom i regijom kako bi proslavili nestrpljivost pred bogatu festivalsku sezonu.

 
Večeras, 19. lipnja, Seasplash u suradnji s Goulash Discom od 23 sata sprema jednu čagicu u Chakka’s Roomu AKC Medike. Zagrijavanje za 13. Seasplash potpiruju Bassic, One Woman Army, Indib, Mmmeniga, Haris Pilton Jeboton i Tannu Tuwa, a detaljniji info možeš uhvatiti ovdje.

alt

 
Nove glazbene dimenzije koje će se pak otvoriti u Puli na Dimensionsu održat će se također večeras na beogradskom promu na kultnom splavu 20/44 koje je britanski Guardian proglasio jednim od svjetskih top 25 underground klubova. Dnevni dio programa za zagrijavanje preuzet će Beyond House DJ i party kolektiv, Nikola Vemić, Damir Zekiri i Doo,  dok će noćni preuzeti  dio najpopularnijeg zagrebačkog kolektiva Ekstrakt, Mimi i Labud, uz podršku Ognejma.

alt

 
Seasplash Warm Up pak prska svoju sjajnost Novim Sadom gdje večeras Sub:Tribe poziva sve ljubitelje dub, reggae, drum’n’bass i srodnih žanrova da se u katakombama petrovaradina tj. klubu Aronda prisjete duhova proteklih Seasplasha uz jednog od njegovih najdražih gostiju i patrona Rahmaneea

alt

 
Fort Punta Christo lansirne zabave kao posveta svim fantastičnim festivalima koji će se smjestit unutar njenih zidova (Outlook, Dimensions, Seasplash…) u organizaciji Balkan Kolektiva i Subirea sele se na launch party u riječku Harteru a kao glavne zvijezde večeri dolaze Benny Page i Hollen.

alt

 
Slurp!, nastao iz Sirup Nation festivala, ove godine slavi prvih pet godina postojanja. Od višednevnog događanja u međuvremenu je evoluirao u jednomjesečni event kroz sezonu tvrđave Punta Christo u Štinjanu, kao novogodišnja platforma i zimskim programom u podzemnim tunelima Zerostrasse. Na prvom ovogodišnjem izdanju tako gostuje mlad britanac s berlinskom adresom Dax J.

alt

 
Lokalnu scenu predstavljat će Disrupted Project u live izdanju te XXL i Innaca kao DJ podrška. Kao gost dolazi i Gars, koji svoju tehniku brusi kao rezident u sve priznatijem zagrebačkom klupskom programu Escape. 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web