Skip to main content
  • 15.05.2014.

Kolumnist Klubske scene na gramofonima u Splitu

U šestom izdanju projekta Deep Space koje će se dogoditi ove subote u splitskom Mastersu miksa se na gramofonima.

Piše: 

Naslovna foto

Ivan Komlinović


Glavni gost je kolumnist Klubske scene, naš cijenjeni producent, DJ i remixer Ivan Komlinović iz Zagreba od kojeg možete očekivati snažan i fluidan povratak technu, dok će mu se za pultom pridružiti Pero-Fullhouse. Ulaznica je 40 kn, a happy Hour sa -20% na sva pića od ponoći do 01h.

Kolumne koje je Ivan Komlinović radio za KS možete pročitati ovdje.

Sve ulaznice ulaze u nagradnu tombolu pa možete osvojiti karte:
1x za slijedeći Deep Space
2x kino CineplexX

Više informacija potražite na www.deep-space.net

Ivan Komlinović – DJ, producent i sound designer. Kroz gotovo 20 godina karijere ostao je vjeran new skool minimalističkom technu no rado kombinira tech-house i electro u setovima. Neki od izvođača sa kojima je nastupao su: Jeff Mills, Claude Young, Derrick May, Oxia, Plastikman, Billy, Nasty, Marco Carola, Rino Cerrone, Thievery Corporation, Faithless itd.

Izdao je preko 40 izdanja na etiketama: Escape, Omegaritam, Laus, Matrix, Work, Hard Play Hard, Decoded i Intec itd. Njegove stvari vrtili su Laurent Garnier, Carl Cox i Trevor Rockcliffe. Dosta vremena provodi u svom studiju gdje je nastala i pjesma Nož u Leđa, obrada Boinog hita Milion za koju je Ivan inspiraciju našao u trenutnoj političkoj i gospodarskoj situaciji.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2