Skip to main content
  • 12.04.2011.

Koncert i party za promociju Seasplash i Outlook festivala

Paralelno sa objavom premijernog hrvatskog koncerta Lee "Scratch" Perry & The Upsetters-a, petak 29.04. u zagrebačkom klubu Boogaloo, odjeknula je i vijest o novom dokumentarnom filmu o njegovom životu i djelu "The Upsetter: The Life and Music of Lee Scratch Perry".

Piše: 

Naslovna foto

Outlook


Sniman u razdoblju od nekoliko godina po raznim dijelovima svijeta, istovremeno donosi dokumentaciju jedne glazbene kulture i fascinantnu studiju karaktera na granici između genijalnosti i ludila. U filmu se između ostalih pojavljuju: Bob Marley, Paul McCartney, The Wailers, Beastie Boys, The Congos, itd., poosvajao je nagrade na prestižnim filmskim festivalima, narator je oskarovac i veliki Perry-ev fan Benicio Del Toro, a sve zajedno još jedan razlog za posjetiti koncert i vidjeti legendu uživo na djelu.

Ovom prilikom objavljujemo popis domaćih izvođača koji će velikim party-em dodatno obogatiti događaj stilovima u rasponu od tradicionalnih (reggae, dub, dancehall, itd.) do modernih (drum'n'bass, dubstep, breakbeat, itd.), u sklopu službene promocije najvećeg regionalnog i najvećeg europskog festivala koji prezentiraju stilove proizašle iz karipskih korijena i ine recentne pravce vezane uz bass glazbu i sound system kulturu:

9. Seasplash (21.-24.07., Monumenti, Pula) i 4. Outlook festivala (1.-4.09., Fort Punta Christo, Štinjan/Pula).

Prije koncerta Lee Perry & The Upsetters-a očekuje vas nastup zagrebačkog dub benda: BAMWISE intro by ROOTS HI-FI clubbing

Nakon koncerta na 2 floor-a izredati će se DJ i sound system kolektivi, stalni suradnici i gosti Seasplash i Outlook festivala:
cfsn DJs
BASS CULTURE SOUND SYSTEM
KINGSTON SOUND
JABBATON
TRIP TO ZION DJ & VJ
BALKAN'S HI-FI
PISTOLERO
JAH BILLAH
LOOPJUNKIES
DUBstepKLUB

Vrata se otvaraju u 20h, početak koncerta točno u 21h!

Ulaznice u prodaji od ponedjeljka 21.03. potražite u sistemu: Eventima – www.eventim.hr, Kamo.hr TICKET, Boogaloo Club-u – Grada Vukovara 68, Kingston record shop-u – Radićeva 3, po cijeni od:

140 kuna – pretprodaja od 1.04.
na dan koncerta: 160 kuna
party na 2 floor-a nakon koncerta (od 00:00 h): 40 kuna

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2