Skip to main content
  • 13.04.2023.

Krajem travnja Nakadia stiže u Rijeku

Popularni riječki klub smješten u Ružićevoj 22. sprema najveće gostovanje ove sezone

Piše: 

Krajem mjeseca, u subotu 29. travnja, u riječku Crkvu dolazi poznata tajlandska “kraljica techna” Nakadia. Uz DJ-icu i producenticu s berlinskom adresom nastupaju jake domaće snage – Glocke, Pico Chavese, Pusmus, Lab Mouse i Senkić.

Nakadia je tajlandske DJ-ica i producentica koja se upoznala s techno zvukom u 2002. kada je prvi put posjetila Njemačku. Svega godinu dana je trebalo Nakadiji da se uhvati u koštac umijećem DJ-inga i krene osvajati scenu u svojoj domovini. U trenutku kada na Tajlandu nije postojala underground scena, Nakadia je pomogla u njenom stvaranju i rastu.

Karijera tajlandske DJ-ice nastavlja s eksponencijalnim rastom u 2010. kada se seli u Berlin, a u sljedećih 10 godina karijere odrađuje više od 1800 nastupa u 81 zemlji. Na svim krajevima svijeta nastupila je u renomiranim klubovima te velikim festivalima. Od Tomorrowlanda, Rave The Planeta, Szigeta, Dockyarda do Usuhaie, Amnesie i Blue Marlina na Ibizi preko Watergatea, Tresora i Sysiphosa u Berlinu.

Publika diljem svijeta kaže da se setove Nakadije trebaju doživjeti jer svoju glazbenu i tehničku kvalitetu za pultom nadopunjuje s dinamičnom osobnosti i snažnom scenskom prisutnosti.

Usprkos svom zaposlenom rasporedu, Nakadia producira i vlastitu glazbu od 2008., ali tek je 2019. pokazala svoj puni potencijal s prvim EP-jem objavljenim na etiketi “Filth on Acid”. Njen posljednji EP Reincarnation” objavljen je početkom godine.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: ▲Crkva w/ NAKADIA

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk