Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Kralj acida na Electric Halloweenu u splitskom Centralu

Srijeda, 16 Listopad 2019

Robert Babicz aka Rob Acid po prvi put dolazi u Hrvatsku, u Split, na ovogodišnje izdanje najvećeg domaćeg bala vampira i zombija -  Electric Halloweena u splitski klub Central.

Mnogi kritičari i znalci se slažu da je Robert Babicz  jedinstvena pojava u svijetu elektroničke glazbe. Kao jedan od najznačajnijih producenata i live izvođača te promotora acid zvuka u technu, karijeru je započeo još 1992. kad je na posuđenoj opremi na kojoj nikad prije nije radio, odsvirao svoj prvi nastup. Taj dogđaj mu je promijenio život i odmah je znao čime će se baviti u životu.

U početku nastupa pod pseudonimom Rob Acid na događajima s jednim pravilom: nastupi su morali biti 100% live i jedinstveni. Poslije nastupa svo prijašnje programiranje bi izbrisao što je činilo svaki nastup unikatnim. Od tada Robert je postao sinonim za improvizirane live nastupe na račun kojih je obišao svijet i nastupio u najznačajnijim klubovima i festivalima.

Iako u svojoj plodnoj karijeri ima više od 1000 izdanja i 7 albuma na etiketama poput Kompakt, Bedrock, INTEC, Mille Plateaux, Systematic, Audiomatique, K2, Treibstoff, SUGA, Punkt, Praxxiz, Robert je u svom studiju puno više stvari izbrisao jer nisu udovoljavale njegovim visokim standardima. Da se radi o jednom od tehnički najpotkovanijih i najinovantnijih likova kad se radi o dizajnu zvuka, masteringu i općenito studijskim vještinama svjedoči i činjenica da su ga za sound design angažirale tvrtke poput Native Instrumentsa i Applea.

Njegovi live nastupi su uvijek drugačiji i u pravilu duži od standardnih live setova tako da je i splitski nastup najavljen u trajanju od 3 sata. Zaplet i rasplet za Roberta odraditi će domaći Pero FullHouse u ekskluzivnom acid house setu i predstavnik novije splitske generacije dja - Marul.FB event: Electric Halloween 2019

Prvih 50 karata po 50kn
upravo je pušteno u prodaju na Ticketshop, pa ugrabite tko stigne, na ulazu će biti 110kn.

LOKACIJE offline prodajnih mjesta: https://bit.ly/2Mhj353

EARLY BIRD do 17.10.2019. - 50 kn ili do rasprodaje kontingenta
ADVANCE od 17.10. - 20.10 - 70 kn
ADVANCE 2 od 21.10.- 24.10 - 90 kn
REGULAR od 25.10. - 30.10. - 100 kn


Ulaznice će biti ograničene na 1000, a prošlogodišnje izdanje je rasprodano!