Skip to main content
  • 5.11.2015.

Kristina Lalić upletena u splitski Incident

Jungle, lijane, okopreponske krpice, incidenti, obljetnice mašinerija i beat! Sve čeka u Splitu!

 
7. nadnevka u mjesecu studenom koji tako prikladno pada na najdivniji dan tjedna, mokri san party duša, u splitskoj Jungli rezerviran je za one hrabre koji znaju handlati Incidente. Na njihovu sreću ovdje će biti samo jedan i to onaj koji slavi godinu dana sijanja nemira scenom.

 
Kaže ekipa sama kako su godinu dana stariji i iskusniji, no jesu li pametniji to će morati provjeriti kada se probude. Čak i ako nitko ne bude pametniji ili mudriji, jer mudrost ne zanima tvoje nametanje rokova kada treba stići, barem se u nedjeljno jutro (pod jutro naravno mislimo nakon podne) budimo sretniji.
 
Na puhanje prve baklje na torti Incident poziva ni više ni manje no kanadsko/beogradsku DJ damu Kristinu Lalić. Na planetu od '81., Kristina je Kanadu zamijenila Beogradom. Odrastanje je bilo eklektična kakofonija klasike, rocka, popa i housea, odlazaka u glazbenu školu, baleta i zbora. i tada odjednom golema ljubav prema elektronici. Uz koordiniranje produkcije na televizijskoj stanici uskoro počinje raditi i kao tonski tehničar i glazbeni urednik i rađa se glazbena emisija Belgrade Clubbing, na čijim valovima predstavlja nova izdanja, vodi intervjue, upućuje ljude na najpartyje grada… više manje postaje recepcija i okosnica Beogradskog noćnog života.

 
Godine 2008. ostvarila je suradnju s francuskim DJ-em po imenu Rod Debyser, a 2009. postaje stalno lice na beogradskoj sceni i ujedno počinje svakoga mjeseca na Cross FM-u izdavati  “Essential Mix Session”. Mogli ste je upecati i na pozornicama raznih festivala uključujući Easy Tiger i Exit dok suvereno šeta houseom, tech huseom pa sve do žeščeg techna. No kako se ne bi osjetila usamljeno ili sjetno na jesenskom flooru Jungle podršku pružaju Okac i Jock dok će na optimalnu temperaturu stopala dovesti mladi Tino B.
 
Zanjiši se kroz drveće Jungle, zaurlaj jednom iz petnih žila i nacrtaj se na lokaciji oko ponoći. Do 1 ujutro upadaš za tridesetku a nakon toga ubacuješ još deset. Kada se ide kući? To nitko ne zna, vidjet ćemo do kada bedra izdrže. 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2