Skip to main content
  • 20.02.2018.

Kuglana gori za Skipper – Šibenski DJ-i zajedno za renovaciju izgorjelog kafića!

Jedan element i sasvim polarizirajuće primjene. Jednom davno davno prije netko je kresnuo kamen u pećini i pod svjetlom plamena rodila se nova era čovječanstva, no jednako lako vatrena stihija će ti uzeti to što imaš.

Piše: 

Ovo samo potvrđuje činjenicu da ne postoje apsoluti pojmova, da ne postoji ništa što je po svojoj ontološkoj prirodi dobro ili loše samo za sebe već je korisnost određena retroaktivno u konkretnoj situaciji. Vatra  nema inteligenciju i samokontrolu, nema emociju kojom će poštedjeti i generalno, kao sve prirodne manifestacije, ne bira, ne zanima ju koliko sjećanja, ljubavi, poljubaca ili noći te veže za konkretno mjesto, vrlo je praktična – daj joj kisik i nešto da proguta i ona će to glutomaski, vučje gladno i učiniti, baš kao što je učinila i sa šibenskim Skipperom koji je nedavno značajno oštećen plamenim jezicima izvan kontrole. Tko bi ikada pomislio da će ista supstanca koja je zapalila tolike cigare i ispekla tolike jutarnje bureke uzeti i jedan komadić šibenske scene.

No kako su prolivena mlijeka sasvim bezrazložni potporanj pasivnom plakanju, promišljena akcija izgrađena na sentimentu uvijek postiže mnogo više. Ne znamo događa li se sve s razlogom i je li determinizam nešto što vam škaklja polutke, ne znamo događa li se baš svako zlo za neko dobro, no u konkretnom slučaju vijest koja je uzrokovala potonuće šibenskih srdaca uzrokovala je povratnu spregu ujedinjenja pa su se šibenski DJ-i odlučili na jedan humanitarac gdje će baš svi prihodi biti usmjereni u obnovu mjesta u kojima je toliko njih sviralo, lokacije koja od početka stoji kao oaza i lokalitet koji 100% podržava elektroničku glazbu – pa je došlo vrijeme da dobri ljudi ritmom razapetih tetiva uslugu i vrate.

Ove subote, 24. veljače, u sasvim drugačijim Celzijusima gori tako šibenska Kuglana a dolazak su već objeručke potvrdili Lawrence KIein, Bake Junior, Tabula, Foxy, Mr. D, NiceHell, Scheva, Tomislav Rupić, Fikcio Monger, Fabian Mateša, Mika, Nick Jelly i Mladen DJ. Ekipa pali mašine za Skipper dva sata prije ponoći i izmjenjuje štafetu za pultom do 6 ujutro. Upast ćeš za 50 novaca i da it još jednom naglasimo – sav, ali baš sav, prihod od ulaznica odlazi za obnovu Skippera.
{youtube}2rJPxaPRwz8{/youtube}

Pa ako ove subote gori nešto u tebi, neobuzdani  vikend nemir i potraga, uzmi u obzir da povučeš svoje za ruku i ove noći plešeš za veći cilj jednoga grada. Neka mjesta su važna sjecištima priča koja su se na njima odvila, neki zidovi nose svoje ljude i njihove tragove sa sobom tako da ovaj požar možeš gledati i kao početak nove etape. Vatra čisti pa progori s nama u subotu do nečeg novog! Kuglana gori za Skipper, gori i ti!

[Event]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2